Отидете към основна версия

10 104 39

Известна наша актриса скочи за парите на лекарите в битката срещу коронавируса

  • радина думанян-
  • лекари-
  • коронавирус

Радина Думанян пита има ли някой, който е получил обещаните 1000 лв

Младата актриса Радина Думанян, станала популярна като анестезиолога д-р Биляна Захариева от българския медицински сериал „Откраднат живот“, избухна с остър въпрос на стената си в социалната мрежа Facebook във връзка с настоящата ситуация на пандемия от COVID-19 и по специално със заплащането на лекарите. Тя пита:

"Искам да разбера дали има някой сред вас, който работи в сферата на здравеопазването и вече е бил в пряка борба с коронавируса, е получил тия обещани 1000 лв ... ?Защото разбирам, че независимо, че всичките ни медици ежедневно и ежеминутно са подложени на огромен стрес в момента; че въпреки, че и за тях тази ситуация е толкова нова, колкото и за нас, те са там, преработват, правят постоянно проби за covid-19, които в повечето случаи са отрицателни...Преработват (пак повтарям) и в много от случаите заплатите им са ПО-НИСКИ от преди ... Защото дори не е въпроса в тия хиляда лева, а в това,че ми се струва, че всичко е някакъв невероятен, невъобразим прах в очите и че това, което се казва, не е това, което се прави (както винаги е било) в държавата ... Поредните лъжи, поредните празни обещания и условия със звездичка ... Ако някой има отговор, нека ми го даде, моля."

Искам да разбера дали има някой сред вас, който работи в сферата на здравеопазването и вече е бил в пряка борба с...

Posted by Радина Думанян / Radina Dumanyan on Monday, April 27, 2020

Радина Думанян е родена на 13 април 1990 г. в Пловдив. Завършва с бакалавърска степен НАТФИЗ в класа на професор Пламен Марков през 2013 г.

След дипломирането си започва работа в Драматичен театър - Пловдив. Участва в спектаклите „Възвишение “, „Чиста Къща“, „Евридика в подземния свят “, „Духът на любовта“, „Съблечи се“, „Работно време“, „Дебелянов и ангелите“, „Наемателят“, „По-студено от тук“ и „Одисей“.

Играе и на сцената на Театър 199 в спектакъла "Хаос" от Мика Миляхо, режисьор - Марий Росен.

Участва в три сезона на българския медицински сериал „Откраднат живот“.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 31 гласа.

Свързани новини