Отидете към основна версия

21 601 45

Алекс Петканова с двойно повече силикон в гърдите

  • алекс петканова-
  • алекс богданска-
  • силикон

Алекс не крие, че бюстът ѝ отдавна не е с естествените си размери

След като Даниел Петканов си присади коса в Турция, жена му Алекс си сложи 600 кубика силикон в гърдите – двойно повече, отколкото досега, научи „Уикенд”.

Напоследък младата майка показва форми, при вида на които дори и младоженец би се замислил струва ли си да е верен на жена си. Фигурата ѝ изглежда още по-апетитна от преди, а причината е в най-новата пластична операция на звездата. На последните снимки на Алекс ясно се вижда, че гърдите ѝ са доста по-големи и сочни в сравнение с преди. Едва ли е случайно, че малко след като е настъпила тази промяна, моделката е направила фотосесия на бельо.

Самата Алекс не крие, че бюстът ѝ отдавна не е с естествените си размери. Тя го е уголемила леко още преди 3 години. Тогава сложила 300 кубика силикон, за да изглеждат гърдите ѝ по-съблазнителни, без обаче да са неестествено големи. Това се оказал мощен тласък в кариерата на звездата, който ѝ дал възможност да участва във фотосесии на бански костюми и бельо.

Експерти твърдят, че е удвоила количеството силикон в гърдите си – от старите 300 кубика са станали 600. Това най-вероятно означава, че Алекс има траен интерес към рекламирането на бельо и за радост на всички нейни фенове оттук нататък ще има още много нейни полуголи фотосесии.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 16 гласа.

Свързани новини