Отидете към основна версия

24 442 41

Уволниха супер секси жена автомонтьор заради ...

  • секси-
  • автомонтьор-
  • кирстен вон-
  • оnlуfаns

Еротични клипове, заснети в автосервиза, коствали работното място на Кирстен Вон

Снимка: Shutterstock

24-годишна служителка в сервизен център на Hоndа в град Форт Уейн, щата Индиана, изгуби работата си, след като шефът ѝ откри, че поддържа профил в социалната мрежа за възрастни ОnlуFаns, съобщава BuzzFeed Nеws.

Кирстен Вон била на път да стане първият майстор-механик в дилърския център и уважаван член на екипа, докато колегите ѝ не попаднали на еротичните снимки и видео клипове, с които радвала абонатите си.

Младата жена имала неблагоразумието да спомене за доходоносното си хоби в Instаgrаm.

Хвалбата моментално стигнала до колегите ѝ от сервиза, които започнали да си разменят клипчета и да я тормозят, а скоро за пикантните занимания на Кирстен в неработно време разбрало и ръководството.

Г-ца Вон била уволнена за непристойно поведение. Ръководството било възмутено не толкова от порнографските материали, колкото от фирмената униформа, която Кирстен носела на някои снимки. Част от видео клиповете пък били заснети в сервиза.

Момичето твърди, че си направила профил в ОnlуFаns през януари, за да си помогне финансово за изплащането на студентски заем и ипотека. Мечтата ѝ била някой ден да отвори собствен сервиз.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 21 гласа.

Свързани новини