Отидете към основна версия

7 970 28

8 пренебрегвани ерогенни зони при мъжете

  • ерогенни зони-
  • мъже

Мъжките зърна са по-чувствителни от женските, включително и поради това, че рядко се докосват

Снимка: Shutterstock

Концепцията за ерогенните зони днес е донякъде остаряла, тъй като буквално всеки квадратен сантиметър от тялото може да бъде такава зона, пише trafficnews.bg. Ето няколко примера за такива чувствителни области.

Коса

Със сигурност ви харесва, когато си играе с косата ви. Най-вероятно и той ще бъде доволен. На скалпа има много нервни окончания и импулсите незабавно се предават. Поставете върховете на пръстите си в косата му, първо нежно, а след това по-силно.

Пръстите на краката

Те могат да се галят с върха на езика и това е много хубаво. Включително, защото е неочаквано. Можете обаче постепенно да се придвижите отгоре надолу и да обърнете внимание не само на пръстите, но и на целия крак.

Простата

Една от недооценените части на мъжкото тяло. При правилна стимулация той ще бъде много доволен. Удобно е да го докоснете през ануса, но не забравяйте да предупредите и да вземете повече лубрикант.

Вътрешно бедро

Самите щрихи в тази област обещават нещо много приятно! Можете да направите лек масаж с върха на пръстите или устните.

Долна устна

Много чувствителна зона! Опитайте се да го захапете леко с различен натиск.

Шия

Адамовата му ябълка е мощна ерогенна зона. Китайската медицина смята, че щитовидната жлеза също е свързана с интимните органи, така че си струва да опитате. Масажирайте тази зона с кръгови движения на езика.

Зърна

Мъжките зърна са по-чувствителни от женските, включително и поради това, че рядко се докосват. Те могат да бъдат леко облизани, като сладолед, или да се пипат с пръсти.

Уши

Друга област, която често се забравя. Масажирайте с пръсти или целувайте и хапете. Реакцията няма да отнеме много време!

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини