Отидете към основна версия

5 097 26

Алекс Сърчаджиева на море заедно с вдовицата на Шарлопов

  • алекс сърчаджиева-
  • бояна шарлопова-
  • на море-
  • вдовици

Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри

Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви" в социалните мрежи - дълбоки деколтета, разголени задни части, скъпи коли - това получава най-много „лайкове“. Оказва се, че това не е напълно вярно - „най-харесвани“ през уикенда са две жени, преживели ударите на съдбата и намиращи сила да се усмихнат - Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова.

Двете са заедно на море и само с една непринудена снимка от пясъка събират хиляди харесвания.

Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри, носят се дори с еднакви шапки и еднакви слънчеви очила.

„Имате подобни съдби, бъдете силни и не се предавайте!“, отбелязва тяхна приятелка.

„Прекрасни, смели момичета! Здрави и благословени да сте!“, валят благопожеланията от фенове и приятели.

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст. Месеци прекара на легло, по-рано бе приет в гастроентерология, а голям удар на финала бе и смъртта на баща му Славчо, което по думите на негови близки му се отразило много тежко, пише сайтът Новини.бг, позовавайки се на роден таблоид.

Още преди години той публично призна за проблеми с алкохола и заяви, че ще се бори докрай, че трябва да се справи. Казваше, че пие, защото нищо не му харесва, защото държавата не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че иска да прати децата в чужбина.

От кончината на Стефан Шарлопов минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави наследство и бизнеси за милиони и пет деца.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.

Свързани новини