Отидете към основна версия

5 995 6

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • хороскоп-
  • отмъщение-
  • раздяла

Те не могат да преглътнат раздялата, ако половинката им сложи край на връзката

Снимка: shutterstock

Раздялата е болезнено преживяване, придружено от неприятни емоции. В такива моменти обикновено ни връхлита същинска вихрушка от емоции. Дори най-спокойните хора могат да изгубят контрол над емоциите си, когато преживяват раздяла. Но някои зодии са особено жестоки и отмъщават на бившите си партньори за това, което са им причинили.

Овен

След раздялата Овенът прави всичко възможно да покаже своето превъзходство.

Представителите на този знак са амбициозни и вярват във вечната любов. Но когато усетят, че връзката им се разпада, те правят всичко възможно да докажат, че нямат нужда от партньора си.

След разялата Овните се опитват да покажат на бившите си това, което са загубили. Но в действителност самите те трябва да преоткрият себе си и да намерят начин да бъдат щастливи в собствената си компания.

Козирог

Козирозите са същински експерти в преодоляването на раздялата.

Те на мига изтриват телефонния номер на бившия си и унищожават всичко, което им напомня за него. На пръв поглед Козирозите са щастливи от живота, но след раздялата в душата им остава голяма болка.Козирозите трябва да разберат, че проявата на емоции е знак за сила и ако отворят вътрешния си свят за други хора, това ще им даде сила.

Лъв

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и са свикнали с факта, че са като магнит за околните. След раздялата те не могат да разберат защо вече не са обичани и желани.

Изоставеният Лъв прави всичко възможно да привлече вниманието на бившите си.

Рак

Раците са изключително емоционални. Когато всичко е наред, те се грижат за половинката си, както никой друг. Но след раздялата, ще ви покажат обратната страна на медала.

Представителите на този знак трудно контролират емоциите си, но същевременно са много уязвими. На тях им е необходимо доста време, за да приемат раздялата.

За да се справят по-бързо със ситуацията ще е най-добре да насочат част от любовта към бившия партньор към себе си. Само по този начин Ракът ще намери сили да продължи напред и да обича отново.

Телец

Упоритият Телец трудно се приспособява към промяната и не се поддава на емоции. Представителите на този знак са неспособни да погледнат на ситуацията от гледна точка, различна от тяхната собствена и са убедени, че винаги са прави. За тях само другият е виновен за раздялата.

Телецът се отдава изцяло във връзката, така че когато всичко свърши, се чувства предаден и използван.Той никога не запазва приятелство с бившия си партньор. Този зодиакален знак изгаря всички мостове към човека, който се е подиграл с чувствата му.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.

Свързани новини

  • Галеници на съдбата: 3-те зодии с най-силна енергия

    Астролозите са категорични, че има безспорна връзка между съдбата на един човек и неговия зодиакален знак. Всяка зодия има своите уникални черти и хар ...
    днес в 17:38 ч.
    639
    2
  • Ким Кардашиян отново е сама

    Ким Кардашиян е скъсала с последното си гадже, което този път тя държа далеч от любопитни очи. Риалити звездата и американският футболист Одел Бекъм-м ...
    днес в 16:27 ч.
    675
    6
  • Кошмарни дни наближават за 2 зодии

    Ударите от Съдбата идват доста често напълно изненадващо и няма как да сме напълно подготвени за тях. Но въпреки това (или именно заради това) често с ...
    днес в 11:13 ч.
    2 044
    0
  • Кои ще са най-щастливите дни за всяка зодия през май?

    Хороскопът за май носи важни промени и възможности за всеки зодиакален знак. От ретроградността на Плутон до преминаването на Юпитер в знак Близнаци н ...
    вчера в 20:40 ч.
    1 997
    2
  • Дневен хороскоп за 02.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата с ...
    днес в 07:00 ч.
    2 754
    0