Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 21:10 5 984 6

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • хороскоп-
  • отмъщение-
  • раздяла

Те не могат да преглътнат раздялата, ако половинката им сложи край на връзката

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла - 1
Снимка: shutterstock

Раздялата е болезнено преживяване, придружено от неприятни емоции. В такива моменти обикновено ни връхлита същинска вихрушка от емоции. Дори най-спокойните хора могат да изгубят контрол над емоциите си, когато преживяват раздяла. Но някои зодии са особено жестоки и отмъщават на бившите си партньори за това, което са им причинили.

Овен

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла
Снимка: shutterstock

След раздялата Овенът прави всичко възможно да покаже своето превъзходство.

Представителите на този знак са амбициозни и вярват във вечната любов. Но когато усетят, че връзката им се разпада, те правят всичко възможно да докажат, че нямат нужда от партньора си.

След разялата Овните се опитват да покажат на бившите си това, което са загубили. Но в действителност самите те трябва да преоткрият себе си и да намерят начин да бъдат щастливи в собствената си компания.

Козирог

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла
Снимка: shutterstock

Козирозите са същински експерти в преодоляването на раздялата.

Те на мига изтриват телефонния номер на бившия си и унищожават всичко, което им напомня за него. На пръв поглед Козирозите са щастливи от живота, но след раздялата в душата им остава голяма болка.Козирозите трябва да разберат, че проявата на емоции е знак за сила и ако отворят вътрешния си свят за други хора, това ще им даде сила.

Лъв

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла
Снимка: shutterstock

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и са свикнали с факта, че са като магнит за околните. След раздялата те не могат да разберат защо вече не са обичани и желани.

Изоставеният Лъв прави всичко възможно да привлече вниманието на бившите си.

Рак

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла
Снимка: shutterstock

Раците са изключително емоционални. Когато всичко е наред, те се грижат за половинката си, както никой друг. Но след раздялата, ще ви покажат обратната страна на медала.

Представителите на този знак трудно контролират емоциите си, но същевременно са много уязвими. На тях им е необходимо доста време, за да приемат раздялата.

За да се справят по-бързо със ситуацията ще е най-добре да насочат част от любовта към бившия партньор към себе си. Само по този начин Ракът ще намери сили да продължи напред и да обича отново.

Телец

5-те зодии, които си отмъщават след раздяла
Снимка: shutterstock

Упоритият Телец трудно се приспособява към промяната и не се поддава на емоции. Представителите на този знак са неспособни да погледнат на ситуацията от гледна точка, различна от тяхната собствена и са убедени, че винаги са прави. За тях само другият е виновен за раздялата.

Телецът се отдава изцяло във връзката, така че когато всичко свърши, се чувства предаден и използван.Той никога не запазва приятелство с бившия си партньор. Този зодиакален знак изгаря всички мостове към човека, който се е подиграл с чувствата му.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    10 11 Отговор
    На,, прозтак,, няма как да отмъсти, той се ражда такъв и умира такъв...!
  • 2 ГРАД КАЗАНЛЪК

    5 9 Отговор
    ас съм зодия ОВЕН но не съм отмастителен а РОМАНТИК като МАЛКИЯ ПРИНЦ и ас имам рози в двора
  • 3 Дебелата, циганка с хубафите гРди

    3 8 Отговор
    Тез, карфици, дан са, твои,, магиярко,,...?!
  • 4 Хитлер ФЕН

    9 0 Отговор
    Хора, които наистина отмъщават са болни мозъци , егоисти с мислене, което не е правилно!
  • 5 Мартин

    1 0 Отговор
    За ракът почти е вярно но пък зави си как се държи бившата със него да!
  • 6 Мартин

    1 0 Отговор
    А и не съм от тези хора които търсят отмъщение аз съм на принципът щом не можеш да направиш добро във никакъв случаи не прави зло да!