Отидете към основна версия

7 498 14

Татуиран мачо се грижи за Лили Иванова

  • лили иванова-
  • мачо-
  • младеж-
  • мениджър-
  • пиар-
  • импресарио-
  • николай недеков

Ето кой е новият мениджър на звездата

Татуиран мускулест младеж се грижи за менажирането на естрадната звезда Лили Иванова. Николай Недеков, който е родом от Шумен, е спечелил доверието на претенциозната ни певица и отскоро движи импресарската ѝ дейност, предава Флагман.

34-годишният Недеков, който може да бъде внук на 81-годишната певица, се грижи добре за фигурата си и това се вижда от фотосите му в социалните мрежи. Освен това, той бил сред малцината, които имали достъп до финансите на мегазвездата. От няколко години фирмата на младока „Недеков арт” организира културни събития в страната с най-добре познатите звезди у нас - театрални, оперни, балетни спектакли, концерти и музикални продукции.

Дясната ръка на Лили е завършил театралната школа МОНТФИЗ и освен артистични умения, има куп други таланти. Младият импресарио на естрадната легенда рисува много добре, а преди години се е изявявал в хора на Ансамбъл „Шумен”. Николай има и солидно образование зад гърба си. Той има диплома за журналист от Шуменския университет и тапия за магистър по пиар и публична администрация. Владее перфектно английски език. Николай бил толкова всеотдаен към новата си господарка, че с радост задоволявал всичките ѝ прищявки. Дори се обличал предимно с рекламни дрехи с нейния лик, каквито носели всички от екипа ѝ.

Лили се спряла на Недеков след препоръките на свои колеги, които също имали бизнес отношения с него. Това, че бил млад и добре сложен, бил допълнителен плюс за примата, която обича да е обградена от такъв тип мъже. Значително по-млади от нея са и всичките ѝ музиканти, с които тя излиза на сцената, а дами сред екипа ѝ почти няма.
През февруари Лили освободи дългогодишната си асистентка и импресарио Петя Иванова, която се грижи за музикалната кариера и на други изпълнители. Петя бе уволнена веднага след поредицата от концерти в зала 1 на НДК в края на миналата година. Естрадната звезда просто я уведомила, че занапред няма да ѝ е необходима, без да посочи причина за уволнението ѝ. Двете работиха заедно в продължение на 10 години и раздялата им бе изненадваща, писа Уикенд.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.

Свързани новини