Отидете към основна версия

6 344 18

Дара направи откровено послание

  • дара-
  • послание-
  • инстаграм-
  • гери-никол-
  • тита

Изпълнителката на "К'во не чух" за първи път си позволява да разсъждава философски над нещата

Тийнсензацията Дара използва социалните мрежи, за да каже какво ѝ е на душата в момента и с половин уста призна за всички провали, които ѝ се наложи да изтърпи в последните години.

Изпълнителката на "К'во не чух" за първи път си позволява да разсъждава философски над нещата и доста изненада почитателите с тази своя страна и обяснението на всеки провал по пътя си.

"През годините често съм експериментирала с различни стилове. Открих личния си стил – той се крие в разнообразието, в това да следвам себе си, да поемам рискове и да бъда тази, която съм. Затова, бъдете шарени, бъдете изчистени, бъдете това, което ви кара да се чувствате добре, а ако днес не се получи - утре опитайте нещо ново. Обичайте се в собствената си кожа", категорична е талантливата звезда.

С това отговори за всички, които я питаха защо не залита по комерсиалната музика и защо не прави парчета като на колежките си Тита и Гери-Никол. Изглежда Дара не е готова да се продаде за малко слава и повече участия, а музиката е нещо съкровено, което блика от душата ѝ и не иска да го променя с комерсиална цел.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.

Свързани новини