Отидете към основна версия

4 594 22

Данчо си върна Даяна с шокиращо отмъщение

  • фермата-
  • данчо-
  • даяна-
  • отмъщение

Освен това по негово желание багажът на всички беше прибран, а ратаите бяха вързани един за друг с въже за 48 часа и ще трябва да правят всичко заедно

Поредна драматична вечер във "Фермата". Данчо обеща една различна седмица и шокира всички, като реши да изпрати Даяна и Петър за ратаи тази седмица.

“Изпълнявам едно желание на Даяна, което тя имаше преди няколко седмици", каза Йордан.

Освен това по негово желание багажът на всички беше прибран, а ратаите бяха вързани един за друг с въже за 48 часа и ще трябва да правят всичко заедно. Ако Петър и Даяна издържат, останалите фермери ще си получат обратно багажа.

Преди това Калоян единствен даде 3 верни отговора на историческия тест и спечели последния имунитет от ратайство. Всички останали имаха по 2 верни отговора.

Шеф Шишков бе подготвил изненада за Йордан и водещия Андрей. Двамата се надиграваха в това да опитат и да познаят 6 продукта със завързани очи. Победителят печелеше цялото количество, а ако и двамата отгатнеха, си го разделяха. Данчо позна 4 от продуктите, а Андрей 5. Особено ги затрудни последният, който беше мини киви.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.

Свързани новини