Last news in Fakti

2 Декември, 2020 12:29 4 593 22

Данчо си върна Даяна с шокиращо отмъщение

  • фермата-
  • данчо-
  • даяна-
  • отмъщение

Освен това по негово желание багажът на всички беше прибран, а ратаите бяха вързани един за друг с въже за 48 часа и ще трябва да правят всичко заедно

Поредна драматична вечер във "Фермата". Данчо обеща една различна седмица и шокира всички, като реши да изпрати Даяна и Петър за ратаи тази седмица.

“Изпълнявам едно желание на Даяна, което тя имаше преди няколко седмици", каза Йордан.

Освен това по негово желание багажът на всички беше прибран, а ратаите бяха вързани един за друг с въже за 48 часа и ще трябва да правят всичко заедно. Ако Петър и Даяна издържат, останалите фермери ще си получат обратно багажа.

Преди това Калоян единствен даде 3 верни отговора на историческия тест и спечели последния имунитет от ратайство. Всички останали имаха по 2 верни отговора.

Шеф Шишков бе подготвил изненада за Йордан и водещия Андрей. Двамата се надиграваха в това да опитат и да познаят 6 продукта със завързани очи. Победителят печелеше цялото количество, а ако и двамата отгатнеха, си го разделяха. Данчо позна 4 от продуктите, а Андрей 5. Особено ги затрудни последният, който беше мини киви.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    35 6 Отговор
    Даяна има по-широки рамене и по-изразена адамова ябълка от тая примадона летец изпитателя.

    Коментиран от #20

  • 2 Котито

    10 2 Отговор
    и кво?
  • 3 нищо ново

    34 4 Отговор
    Сборище на комплексари с претенции за величия.
  • 4 минало

    47 4 Отговор
    Едно време на такива като Даяна им викаха шафрантия.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Брадвата

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "минало":

    Некои си карат така цял живот, докато им окапят зъбите, че и оттатък. И кво? Светът свърши?
  • 8 Данчо

    19 2 Отговор
    с блестящ удар по егото на т.н. артистка. Браво, сложи я на място тази хвърчилка! Както се казва, Даяна си намери майстора. Когато си приятел с някой мъж, моме не се спи в едно легло, не се прегръщаш и не се качваш на покрива на романтична закуска. А и се видя, че Петър с такава досада пое ратайството. Пък и демонстрира, че е неразположена. Абе много простата!
  • 9 Danceto

    8 5 Отговор
    Тоя е извратеняк изпадна в нестабилно състояние
  • 10 страшно невежество

    13 0 Отговор
    Какво са учили в училище и кой е допуснал този ужас?! Беше ме срам за тях и за фриволността, с която приемат този факт! Кандидатите за гражданство сигурно по-добре щяха да се справят! Относно Даяна: ако не играе роля, е стряскащо егоистична.

    Коментиран от #18

  • 11 гуньо простия

    19 0 Отговор
    Даяна е лигаво, префарцунено, егоистично, подло, нагло, надменно, надуто, използващо, лукаво малко човече. А габровският левент е жив пример за мъж, превърнал се в емблема на рено.

    Коментиран от #12

  • 12 Камен

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "гуньо простия":

    Емблемата на рено символизира диамант, Гуньо. За другото си прав.

    Коментиран от #22

  • 13 Алфа Ромео

    14 0 Отговор
    Кво и харесват толкова на тая Даяна, толкова е смотана и кокалеста!
  • 14 Морето

    11 0 Отговор
    О, драмите предстоят. Тази Даяна, като видя снощи Сами и си глътна езика. Кво ли си е помислила:Ето това е мъж, а аз се занимавам тук с шушляци! Чух от един мой, че тази актриса се е пробвала при Ники Илиев и е станала причина оная-Саня, да се нерви нещо.

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Мимо

    13 0 Отговор
    Данчо е ясен....но не смятам поведението на това егоистично и отвратително същество - Даяна ли е , Даная ли е и аз не знам за нормално! Това си е абсолютна "брмъмчалка" , ама от най-долен тип! Не може да висиш на врата на някой, да му лягаш в леглото и въобще поведението спрямо тоя човек да ти е всичко друго, но не и приятелско. И в един момент, в който някакъв зализан , според мен с все още неясна сексуална ориентация тип, с който ти се е "чешало" от началото, ама не те е отразил. Та в момента , в който същия тоя смешко ти обърне някакво внимание - ти да започнеш да се извърташ съвсем ку****ската ,и да започваш да обясняваш някакви неща, в които самата ти не вярваш! Много долна постъпка! Въобще много долно и зле възпитано същество! Жал ме е за родителите на това същество...аз бих се срамувал от това недоразумение, ако ми е дъщеря...

    Коментиран от #21

  • 16 Мимо

    10 1 Отговор

    До коментар #14 от "Морето":

    Абе, брат...то си и го пише на челото , че е от най-долните .....незнам ,как да го напиша , че да не ми изтрият коментара, защото думата наистина не е приятна, ама не знам на такъв тип същество (защото аз това не мога да го нарека жена) как да го нарека по друг начин. Наистина не е никак грозна, ама само външно... Като човек е пълна , кръгла НУЛА.
  • 17 Да, тя

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Морето":

    ще излезе това нещо от цитата на Борисов за шефката на Парламента. И аз забелязах погледа й към Сами. Ама с това въже е вързана към егоиста Петър.
  • 18 И тази

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "страшно невежество":

    Надя, която уж много знаела алманаха, и историята. Тя е варненка, и не знае, че Варна се е казвал Сталин. Тя е най- възрастната, и е живяла по време на социализма. Всичко е фалшификация и манипулация в този формат. Тикат тая лукава злоба към спечелване на парите.
  • 19 Анарх

    8 2 Отговор
    Милена с един ход им развали заверата и ги разби всичките, като билярдни топки. . А покрай това комплексирано същество, се чудя как може да се върти някой, та било то и стратегически за играта.
  • 20 А отдолу кьк е широкаааа

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Transpocalypse":

    За едик ден 22 ма минават. Летеца поне е сьс стиснати крака. Много важно нещо за здраво бьлг. Семейство....
  • 21 ФИЛМата

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Мимо":

    Като получаваха вещи от близките, тя получи статуетката за актьорско майсторство не защото не я познават, а да и дадът знак, че добре си играе ролята. Тогава пак беше в образ-от който не излиза и рева, че родителите и не я познават. Трябва да и дадът статуетка и за най-дълга роля. Ако в предишните сезони психолозите са ги подбирали на база на душевна чистота, сега са филмари с малки изключения. Така може да си направим извод, кога живота е по лек и кога-не.
  • 22 гуньо простия

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Камен":

    Разбра ме много добре....не се прави