Отидете към основна версия

7 971 16

Силвена Роу направи фурор в Дубай

  • силвена роу-
  • дубай-
  • кулинарка

Роу е сключила сделката на живота си

Посред лято Силвена Роу се принуди да затвори двата си ресторанта в Дубай.

Заведенията ѝ се намират на топлокации и кулинарката не се оплаква от липса на клиентела, но през четирите месеца, през които Обединените арабски емирства бяха затворени за туристи с цел ограничаване на коронавируса - от март до юли, липсата на туристи неминуемо се отрази зле на бизнеса ѝ.

Колоритната кулинарка, която строго, но справедливо оценява хоби готвачите в "Мастър Шеф", обаче има двоен повод за радост след подновения си бизнес. А след няколко месеца без работа по всичко личи, че рогът на изобилието тепърва ще се излива върху нея. Силвена Роу е сключила сделката на живота си, пише седмичникът "Ретро".

Майсторката на здравословните манджи започва да произвежда специалитети за най-известната хранителна верига в страната на шейховете. Амбициозната дама все още не издава с какви точно ще изкушава от витрините, но най-вероятно става дума за торти и десерти, на които Силвена е факир.

Междувременно арабското издание на световноизвестното списание "Харпърс базар" посвети няколко страници на българката и ресторанта ѝ "Насау". В статията, която е достъпна и на онлайн версията, се казва, че популярната и талантлива шеф Роу чрез своя свеж подход към здравословното хранене със супер храни предлага на своите клиенти кулинарна обиколка на Средиземно море с модерни ястия без захар и глутен, които докосват сетивата.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.

Свързани новини