Посред лято Силвена Роу се принуди да затвори двата си ресторанта в Дубай.
Заведенията ѝ се намират на топлокации и кулинарката не се оплаква от липса на клиентела, но през четирите месеца, през които Обединените арабски емирства бяха затворени за туристи с цел ограничаване на коронавируса - от март до юли, липсата на туристи неминуемо се отрази зле на бизнеса ѝ.
Колоритната кулинарка, която строго, но справедливо оценява хоби готвачите в "Мастър Шеф", обаче има двоен повод за радост след подновения си бизнес. А след няколко месеца без работа по всичко личи, че рогът на изобилието тепърва ще се излива върху нея. Силвена Роу е сключила сделката на живота си, пише седмичникът "Ретро".
Майсторката на здравословните манджи започва да произвежда специалитети за най-известната хранителна верига в страната на шейховете. Амбициозната дама все още не издава с какви точно ще изкушава от витрините, но най-вероятно става дума за торти и десерти, на които Силвена е факир.
Междувременно арабското издание на световноизвестното списание "Харпърс базар" посвети няколко страници на българката и ресторанта ѝ "Насау". В статията, която е достъпна и на онлайн версията, се казва, че популярната и талантлива шеф Роу чрез своя свеж подход към здравословното хранене със супер храни предлага на своите клиенти кулинарна обиколка на Средиземно море с модерни ястия без захар и глутен, които докосват сетивата.
Жива и здрава.
-22 +14
Коментиран от #13
-4 +65
-8 +4
Коментиран от #11, #14
-5 +23
-1 +16
-7 +15
Коментиран от #16
-5 +31
-1 +6
-1 +6
Коментиран от #15
-5 +9
До коментар #2 от "ПРЕЦАКАН":
Тези готвачи по телевизията са със самочувствие, че са нещо повече от Айнщайн.
-0 +10
До коментар #4 от "ШЕФ МАНДЖЕВ":
Ще ти кажа аз две хубави неща като пристигне у нас. И ще ти чупя главите ти. Коя е тази к**ва? От къде дойде ???
-0 +0
До коментар #12 от "Ала бала":
Съгласна съм
Само мой Шеф Манджев става като готвач. Всички други са много зле !
-1 +0
До коментар #8 от "Пурко":
Браво
Да съберем задно и да говорим "АВЕ ШЕФ МАНДЖЕВ ; ТИ СИ НАЙ ДОБРИЯ".
-0 +0