Last news in Fakti

4 Декември, 2020 15:41 7 958 16

Силвена Роу направи фурор в Дубай

  • силвена роу-
  • дубай-
  • кулинарка

Роу е сключила сделката на живота си

Посред лято Силвена Роу се принуди да затвори двата си ресторанта в Дубай.

Заведенията ѝ се намират на топлокации и кулинарката не се оплаква от липса на клиентела, но през четирите месеца, през които Обединените арабски емирства бяха затворени за туристи с цел ограничаване на коронавируса - от март до юли, липсата на туристи неминуемо се отрази зле на бизнеса ѝ.

Колоритната кулинарка, която строго, но справедливо оценява хоби готвачите в "Мастър Шеф", обаче има двоен повод за радост след подновения си бизнес. А след няколко месеца без работа по всичко личи, че рогът на изобилието тепърва ще се излива върху нея. Силвена Роу е сключила сделката на живота си, пише седмичникът "Ретро".

Майсторката на здравословните манджи започва да произвежда специалитети за най-известната хранителна верига в страната на шейховете. Амбициозната дама все още не издава с какви точно ще изкушава от витрините, но най-вероятно става дума за торти и десерти, на които Силвена е факир.

Междувременно арабското издание на световноизвестното списание "Харпърс базар" посвети няколко страници на българката и ресторанта ѝ "Насау". В статията, която е достъпна и на онлайн версията, се казва, че популярната и талантлива шеф Роу чрез своя свеж подход към здравословното хранене със супер храни предлага на своите клиенти кулинарна обиколка на Средиземно море с модерни ястия без захар и глутен, които докосват сетивата.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Габи

    14 22 Отговор
    Уникална жена, цялото семейство я харесваме.
    Жива и здрава.
  • 2 ПРЕЦАКАН

    65 4 Отговор
    18 г съм учил без да получа двойка. Какви ли не формули, теореми и закони съм изучил.Като почнеш от Нютон, Ръдърфорд, Макс Планк, Айнщайн, Гаус, Ойлер, Коши, Шрьодингер, Тейлор, Чебишев, и т.н. А Е ТРЯБВАЛО ДА ЗАПИША 2 ГОДИШНИЯ ТОХ(Техникум по Обществено Хранене).

    Коментиран от #13

  • 3 Много странно

    4 8 Отговор
    Опитва, Силвена храните, изискана е, но има едно малко но, няма как да избягаш от където си тръгнал.... съжалявам Роу, харесвам те, но професията ми най добре щеше да бъде не наблюдател - клюкар, а,, критик,, в почти всички области, където нежно щях да ви насочвам в правилната посока вас известните, може би и аз тогава щях да бъда известна,....и богата..!
  • 4 ШЕФ МАНДЖЕВ

    23 5 Отговор
    Ъъъъъ тая и сто ристоранта да отвори няма да са гушна с нея...

    Коментиран от #11, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 КИФЛАТА

    16 1 Отговор
    КО ПРАЙ В БЪЛГАРИЯ
  • 7 Ауууууууу

    15 7 Отговор
    Ма мноо грозна тая бе! Пу-пу-пу!
  • 8 Пурко

    31 5 Отговор
    Това недоразуение на арабския рязан свят не трябва изобщо да бъде в България а камо ли да я дават по телевизията!!! Отвратен и погнусен съм от тази зле облечена никаквица възхваляваща исляма и прекрасните арабски мъже в национален ефир! Събудете се Братя Българи и да изгоним подобни пропагандатори на прекрасния ислямски свят!!!

    Коментиран от #16

  • 9 минаващ

    6 1 Отговор
    никъде я няма таз русата в списанието.Пак измислици.
  • 10 СЛОНА

    6 1 Отговор
    АНТИПАТИЧНА И НЕ СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ала бала

    9 5 Отговор
    Тази е много проста и неграмотна селянка, която говори с дебилен селски акцент и само хвърля думи на английски, също с акцент. Имала е сериозни здравословни проблеми и затова залита по здравословни храни, но не ѝ личи. Ако беше успешнанв Дубай, нямаше да е в България за едно предаване, което се точи с месеци. Поредната върнала се измислена личност, готвач-емигрант. Защо не се върне Гришо да води някое предаване? Защото е наистина успешен, изкарва милиони и е на върха на кариерата си.

    Коментиран от #15

  • 13 така е

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПРЕЦАКАН":

    Тези готвачи по телевизията са със самочувствие, че са нещо повече от Айнщайн.
  • 14 Ива Бебека

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ШЕФ МАНДЖЕВ":

    Ще ти кажа аз две хубави неща като пристигне у нас. И ще ти чупя главите ти. Коя е тази к**ва? От къде дойде ???
  • 15 Ива Бебека

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ала бала":

    Съгласна съм

    Само мой Шеф Манджев става като готвач. Всички други са много зле !
  • 16 Ива Бебека

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пурко":

    Браво
    Да съберем задно и да говорим "АВЕ ШЕФ МАНДЖЕВ ; ТИ СИ НАЙ ДОБРИЯ".