Отидете към основна версия

11 471 28

Папараци изненадаха Ивана във фризьорски салон без капка грим

  • ивана-
  • без грим

Фолк кралицата само след дни ще навърши 52 години в блестяща форма и с песен на уста

"Най-хубавото което ми се случи по време на пандемията, бе, че изчистих излишното от живота си - от телефона си махнах поне 10 човека, които не смятам, че трябва да фигурират там. Махнах и всичко излишно от гардероба - всичко което не нося, изчистих си мислите. Сега сякаш съм нов човек".

Това сподели пред "България Днес“ фолк кралицата Ивана, която само след дни ще навърши 52 години в блестяща форма и с песен на уста. "Ще празнувам рождения си ден в малък кръг от най-близките до мен хора, този път няма да е лудо парти".

Папараците на вестника изненадаха Ивана във фризьорски салон без капка грим, а на хубавата ѝ фигура, обута в кожен клин, могат да завидят и 20-годишни девойки.

"Напоследък съм запалена по йога, предпочитам я пред тежките фитнес силови тренировки. Това е моята медитация и разтягане“, коментира фигурата си певицата.

За личния си живот Ивана не обича да говори и дори да има мъж в живота си тя не би го осветлила публично. "Смятам, че щастието обича тишината и не вярвам, че любовните ми личните отношения трябва да се разгласяват. Освен това те не интересуват хората“.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 11 гласа.

Свързани новини