Отидете към основна версия

5 699 8

Гаф в "Капките", заложиха капан на Поли Генова

  • поли генова-
  • като две капки вода-
  • гаф-
  • микрофон-
  • графа-
  • имитация

Певицата трябваше да имитира колегата си Графа, но претърпя фиаско

И последният лайф на "Като две капки вода" не мина без сериозен гаф, който без малко да провали един от участниците. Късата клечка този път се падна на певицата Поли Генова.

Гласовитата певица трябваше да влезе в образа на Влади Ампов - Графа и заедно с Орлин Павлов и Любо Киров да изпълни триото им "Приятели завинаги". Макар визуално гримьорите да бяха докарали Поли до своя колега, гласово не успя да се доближи до Графа. А един сериозен гаф я спъна още на старта на изпълнението ѝ, което се отрази на цялостното ѝ поведение след това.

Микрофонът на Поли така и не тръгна и тя изтърва първите фрази на текста, докато на помощ не се притече Орлин Павлов, за да ѝ подаде своя музикален инструмент. Личеше си, че техническият гаф доста притесни певицата и не успя да се събере на сцената и да прикрие притеснението.

Все пак не можем да не отбележим, че беше усвоила едни от най-специфичните движения и мимики на Графа. И макар да са приятели в живота, Графа все още не е изразил публично мнението си за тази имитация. Вероятно заради факта, че покрай "Гласът на България" е лице на конкурентната телевизия и избягва да влиза в такива тв войни. Със сигурност е гледал и е казал лично на Поли какво мисли за нейното изпълнение, което не ѝ донесе особено голям успех.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 13 гласа.

Свързани новини