Отидете към основна версия

14 970 27

Зрителски бунт в "Мастър Шеф"

  • мастър шеф-
  • зрители-
  • бунт-
  • masterchef

Зрителите негодуват от това, че инфлуенсърката Капитонова все още не е изгонена от предаването

Зрителски бунт се породи в седмия сезон на "Мастър Шеф", заради една от участничките.

Хоби готвачката Виктория привлече вниманието на жури и зрители още в първия епизод, но най-вече с външния си вид. Андре Токев и компания останаха впечатлени, че толкова красиво и младо момиче се справя удивително добре с гурме специалитетите, а към днешна дата тя вече е в челната десетка финалисти. Зрителите обаче негодуват от това и се чудят защо Капитонова все още не е изгонена от предаването.

Фенове на MasterChef признават, че рускинята има качества, но не е на нивото, което се изисква за шоуто. Освен това според мнозина журито изгонило далече по-кадърни от нея участници. Вълна от недоволство срещу Виктория се надигна миналата седмица, когато задачата бе да се направи паеля.

Въпреки че изобщо не успя да се представи подобаващо, 25-годишната инфлуенсърка запази готварската престилка. Зрителите се чудят какви са причините за лансирането на девойката от журито. Някой допускат, че богат татко или гадже спонсорират появата ѝ в шоу.

Младата рускиня демонстрира завиден стандарт на живот в социалните мрежи - живее в лъскав апартамент в столицата, кара скъпа кола. Реално никой не знае да се занимава с нещо различно от инфлуенсърството, макар че и от него се изкарват солидни доходи.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 24 гласа.

Свързани новини