Отидете към основна версия

7 078 11

Мъж намери ужасяваща находка, докато копаеше в двора си (ВИДЕО)

  • копае-
  • копаене-
  • разкопки-
  • находка-
  • септична яма-
  • двор

До скоро Тони Хюис не предполагаше, че такова нещо дори съществува в двора му

Няма човек, който по една или друга причина да не се е сблъсквал с предизвикателството наречено „ремонт“. Дали говорим за козметично освежаване или за сериозни промени едно е сигурно – това изживяване носи както положителни, така и отрицателни емоции.

Също така няма човек, който да не си е мечтаел да открие заровено съкровище и животът му тотално да се преобърне, пише jenata.blitz.bg.

Любопитната случка на един американец включва и двата елемента – ремонт и заровени съкровища.

Тони Хюис започнал да прекопава двора си и изведнъж намерил голяма заровена кутия. Това, което обаче открил в металния контейнер направо го шокирало. Мечтата му да намери скрито богатство в задния си двор бързо се изпари и го остави без дъх - буквално.

Той публикува видео, което показва как с лопата копае двора си и достига до нещо голямо и заровено под земята, запечатано с метален капак.

След като отворил капака с надеждата вътре да има някакво невероятно имане установил с ужас, че е открил… септичната яма на къщата, в която живее.

Все пак Тони уточнява, че е знаел, че не е попаднал на заровено съкровище, защото започнал да прекопава двора си по заръка на водопроводчик, който наскоро го е информирал за нейното съществуване.

„Не знаехме, че сме на септична система. Живея тук от шест години, собственикът на къщата преди мен живееше тук от две години, а хората преди нас имаха градинска беседка точно над мястото, където е септичната яма.

Така че кой знае колко време е минало, откакто е почистена за последно - около осем години, че и повече? Именно заради това я издирвах, защото трябваше да се почисти. Дори не искам да ви обяснявам какво видях вътре и какъв бе ароматът“, разказва с ужас американецът.

Малко по-късно мъжът показа как отново е заровил разкопаната септична яма.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 28 гласа.

Свързани новини