Last news in Fakti

15 Април, 2021 17:58 7 064 11

Мъж намери ужасяваща находка, докато копаеше в двора си (ВИДЕО)

  • копае-
  • копаене-
  • разкопки-
  • находка-
  • септична яма-
  • двор

До скоро Тони Хюис не предполагаше, че такова нещо дори съществува в двора му

Няма човек, който по една или друга причина да не се е сблъсквал с предизвикателството наречено „ремонт“. Дали говорим за козметично освежаване или за сериозни промени едно е сигурно – това изживяване носи както положителни, така и отрицателни емоции.

Също така няма човек, който да не си е мечтаел да открие заровено съкровище и животът му тотално да се преобърне, пише jenata.blitz.bg.

Любопитната случка на един американец включва и двата елемента – ремонт и заровени съкровища.

Тони Хюис започнал да прекопава двора си и изведнъж намерил голяма заровена кутия. Това, което обаче открил в металния контейнер направо го шокирало. Мечтата му да намери скрито богатство в задния си двор бързо се изпари и го остави без дъх - буквално.

Той публикува видео, което показва как с лопата копае двора си и достига до нещо голямо и заровено под земята, запечатано с метален капак.

След като отворил капака с надеждата вътре да има някакво невероятно имане установил с ужас, че е открил… септичната яма на къщата, в която живее.

Все пак Тони уточнява, че е знаел, че не е попаднал на заровено съкровище, защото започнал да прекопава двора си по заръка на водопроводчик, който наскоро го е информирал за нейното съществуване.

„Не знаехме, че сме на септична система. Живея тук от шест години, собственикът на къщата преди мен живееше тук от две години, а хората преди нас имаха градинска беседка точно над мястото, където е септичната яма.

Така че кой знае колко време е минало, откакто е почистена за последно - около осем години, че и повече? Именно заради това я издирвах, защото трябваше да се почисти. Дори не искам да ви обяснявам какво видях вътре и какъв бе ароматът“, разказва с ужас американецът.

Малко по-късно мъжът показа как отново е заровил разкопаната септична яма.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новото

    29 3 Отговор
    Поколение американски златотърсачи.
  • 2 Тоалетна хартия

    54 0 Отговор
    Що за новини има в този сайт....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Монтанчанин

    31 0 Отговор
    Егати новината малеееее много важно.
  • 5 Видял

    23 2 Отговор
    Нищо ново-половината къщи в САЩ са на септични ями-без канализация...Всички южни щати са така-зимата когато в Тексас ги удари студът-кенефите им замръзнаха и се видяха в чудеса...Даже в Лас Вегас къщите са им на септични ями...Абе пълна селяния е там.Гледаш от вън хубава голяма къща-а после излиза че е изядена от термитите и при малко по-силен вятър се разпада-въздух под налягане са америте
  • 6 Хермес,

    3 0 Отговор
    Някоя Баба, Яга, сигурно....има и млади такива....!
  • 7 един от стадото

    12 3 Отговор
    те половин Америка са на септични ями, а Аляска цялата. Пък се смеят на Русия. Като условия на живот много си приличат. В градовете, големите, билдинги, тухла, по селата незаконен алкохол, дървени къщи и външни тоалетни. Точно по две години съм живял в двете ''велики'' сили и все нещо познайвам за навиците и обичаите им. По принцип и двете не се интересуват от другите по света, зяпат телевизора вечер и сменят програмата, ако попаднат на новини..
  • 8 един от многото

    12 4 Отговор
    Старо злато намерил! Това става само в страна като САЩ. От 6 години живее в къщата и не знае , че е със септична яма и къде я тази яма. Типично по американски. Половината от тях не знаят къде се намира и Украйна , но я защитават , ако ги питаш от какво , пак не знаят!
  • 9 Дам

    10 1 Отговор
    Топ новина, Събинче!!! Браво!!!
  • 10 Септичната

    2 2 Отговор
    Яма, е в пъти по/добра от централната канализация, защото при авария , на пречиствателната станция става екологична катастрофа! В България , особено в София, огромна част, от каналите, са заустени в дерета и реки, от това загива рибата, фауната.
  • 11 Псевдоним

    4 0 Отговор
    Този човек не се ли е интересувал при закупуването на къщата къде се отвеждат отпадните води? Не се иска кой знае каква мисъл за това.