Отидете към основна версия

3 234 11

Бони и Емануела направиха страхотно шоу в пловдивска дискотека

  • бони-
  • емануела-
  • шоу-
  • дискотека

Двете изпълнителки не са големи любителки на пиенето, но въпросната вечер му отпускат края

Изненадващо приятелство се зароди между фолкпевиците Бони и Емануела. Напоследък двете могат все по-често да бъдат засечени в обща компания, макар да не са от една музикална компания. Както е известно, Емануела е в "Пайнер", докато Бони предпочита да се продуцира сама.

На едно от последните участия на Емануела в Пловдив с целия си блясък цъфна и Бони, а това, което направиха, със сигурност ще се помни дълго от всички присъстващи.

Изпълнителката на "Стриптийз" прави изненада на колежката си и се качва на сцената при нея. Моментално градусите на настроението се вдигат и Бони успява да вдигне цялото заведение във въздуха с чувството си за хумор, непринудено поведение и няколко от совите тотални хита.

Емоциите се покачват и изненадващо в ръката на Бони се оказва бутилка с алкохол. Двете изпълнителки не са големи любителки на пиенето, но въпросната вечер му отпускат края. Бони и Емануела започват от високо да си наливат в чашите, казват си "наздраве" със случайни гости на дискотеката и започват бурни танци.

Техни фенове от година ги натискат за дует и искрено се надяват, че зародилото се приятелство помежду им ще спомогне за това тяхно решение, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.

Свързани новини