Отидете към основна версия

10 893 14

Принц Уилям: Меган "отвлече" брат ми

  • принц уилям-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • обвинения-
  • британско кралско семейство

По-големият син на Чарлз обвинява актрисата в подривни действия срещу принципите на монархията

Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Внукът на британската кралица принц Уилям обвини жената на Хари - Меган, че е "похитила" брат му.

Това пише британският историк и биограф Робърт Лейси в новата си книга "Битката между братята Уилям и Хари — приятелство и вражда", откъс от която публикува The Sun.

Приятел на принца споделил пред британския в. „Mail on Sunday”, че принц Уилям бил разочарован и „много загрижен” след поредните му публични изказвания за липсата на подкрепа в семейството за съпругата му Меган, когато тя имала проблеми с психичното здраве.

По думите на Лейси, принц Уилям е убеден, че Меган Маркъл следва таен план, който цели да отвлече брат му от семейството и да действа срещу монархическото семейство. Освен това я обвинява в подривни действия срещу принципите на монархията.

Уилям заявил, че се чувства обиден и предаден, а жена му Кейт още от самото начало се страхувала от Мегън.

Като видял промененото отношение на брат си, Хари се обидил и престанал да вдига телефона на Уилям.

Принц Хари критикува семейството си по време на 95-минутния епизод на предаването „Аз, какъвто не можете да ме видите”, което води с американската ТВ звезда Опра Уинфри по Apple TV, макар че нападките не бяха толкова остри, както при предишните му публични изяви и особено в интервюто, което дадоха с Меган пред Уинфри през март, отбелязва изданието.

Британският принц сподели, че той самият се срамува за начина, по който реагирал, когато съпругата му Меган му признала, че понякога мисли за самоубийство и обвини „системата”, заради която точно в този момент трябвало да участва в публично събитие.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.

Свързани новини