Last news in Fakti

20 Юни, 2021 12:23 10 878 14

Принц Уилям: Меган "отвлече" брат ми

  • принц уилям-
  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • обвинения-
  • британско кралско семейство

По-големият син на Чарлз обвинява актрисата в подривни действия срещу принципите на монархията

Принц Уилям: Меган "отвлече" брат ми - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Внукът на британската кралица принц Уилям обвини жената на Хари - Меган, че е "похитила" брат му.

Това пише британският историк и биограф Робърт Лейси в новата си книга "Битката между братята Уилям и Хари — приятелство и вражда", откъс от която публикува The Sun.

Приятел на принца споделил пред британския в. „Mail on Sunday”, че принц Уилям бил разочарован и „много загрижен” след поредните му публични изказвания за липсата на подкрепа в семейството за съпругата му Меган, когато тя имала проблеми с психичното здраве.

По думите на Лейси, принц Уилям е убеден, че Меган Маркъл следва таен план, който цели да отвлече брат му от семейството и да действа срещу монархическото семейство. Освен това я обвинява в подривни действия срещу принципите на монархията.

Принц Уилям: Меган
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Уилям заявил, че се чувства обиден и предаден, а жена му Кейт още от самото начало се страхувала от Мегън.

Като видял промененото отношение на брат си, Хари се обидил и престанал да вдига телефона на Уилям.

Принц Хари критикува семейството си по време на 95-минутния епизод на предаването „Аз, какъвто не можете да ме видите”, което води с американската ТВ звезда Опра Уинфри по Apple TV, макар че нападките не бяха толкова остри, както при предишните му публични изяви и особено в интервюто, което дадоха с Меган пред Уинфри през март, отбелязва изданието.

Британският принц сподели, че той самият се срамува за начина, по който реагирал, когато съпругата му Меган му признала, че понякога мисли за самоубийство и обвини „системата”, заради която точно в този момент трябвало да участва в публично събитие.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колбасо от Батановци

    61 2 Отговор
    Рано или късно ще се осъзнае момчето. Момичето явно не на височина на положението, с други думи - просто.
  • 2 русенец

    34 5 Отговор
    ...не знам защо се сетих за филма "Крал Ралф". Той започва с колективна снимка в дъждовно време на целия ши*ан английски кралски двор, когато пада мълния и всички измират. Ако беше истина сега тази и стотиците статии тази година нямаше да ги има.
    ...
    На Англия не и пука за нас, те исторически мразят славяните и винаги са им вгорчавали живота. Защо ни тровите с тяхното житие?

    Коментиран от #7

  • 3 ⚜️Илюминат⚜️

    5 40 Отговор
    Цървулин, той брат ти се дърпаше , а онази го отвлече!!! Ти кво искаш бе? Да живее и спи с теб брат ти в името на принципите на монархията ? Те принципите са ясни. Кръвосмешения , содомия , сатанизъм ! Добре че го отвлякоха брат ти , кухавел такъв!!!
  • 4 Знайко

    14 16 Отговор
    Брат ти е голям човек над 30 годишен и сам решава какво да прави. Дали да е с теб брат му или с жена си. Дали да остане с жена си или да се разведе. Кралското семейство нямате никаква гаранция, че няма да ви се народя малоумни или стерилни първи наследници на трона. Историята го е доказала многократно. Всички досегашни династии имат край. И на вашата германска династия ще и дойде края. Наследствената монархията е отживелица и трябва да изчезне. Ако ще има монархии, то краля или кралицата, не трабва да получават тази длъжност по наследство.
  • 5 Вкара

    41 2 Отговор
    го в капана си и от пич с чувство за хумор , обичащ децата и хората , го направи чехльо ! Самата тя от всичките си роднини говори единствено с майка си , която е чернокожа !
  • 6 Гост

    36 0 Отговор
    Хари не е кукла на конци и жертва, сам е поискал, сам се е оженил за тая, сам допуска глупостите й да приемат тези уродливи форми. Допълнително, той е глезен и слабохарактерен, което именно се прояви в кризите.
  • 7 ГЕРБ=БСП=ДПС

    10 14 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Славяни това е руска измислица. Както е измислица, че викингите основали Русия са слявяни. Слявяните са измислени за да се изгради Руската/Съветската/ имрерия върху тази лъжа. Да имало е и има такива народи, в Източна Европа и Анатолия но истинското им име не е славяни. Също така е истина, че руснаците са викинги. Които са приели българската азбука и култура и са нагодили езика си да е близък до българския.

    Коментиран от #8

  • 8 русенец

    17 3 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Като те чета със сигурност смяташ, че земята е плоска. Чети и други сайтове все пак.
    ...
    Сърби, чехи, словаци и да не изреждам, пак ли викинги са ги правили?
    ...иначе "славяни" е термин, появил се в 6-ти век от новата ера от Прокопий. Ленин се появява по-късно.
    ...
    Та, кажи сега, земята плоска ли е или има форма на тиган?
  • 9 Хико

    8 3 Отговор
    Ами да сте се погрижили навреме за нея имате възможност да е отстраните. Нали и с майка ти така направиха.
  • 10 Информиран

    35 0 Отговор
    Тая Меган е разрушител ..... , не се подлъгвайте по външния вид .

    Какво стана с първия й брак ?

    Жалко за Хари , но ..... много просто момче е !

    Тая го води за носа и ще го фалира .
  • 11 1357

    29 3 Отговор
    Хари,ще се осъзнае но късно.Негърката Мегън,прилича на майка му Даяна.То не бяха булемия, обиди към Кралското семейство, талибана Доди ал Файет и бременна от него.Даяна приключи живота си след като МИ6 и МИ5 я ликвидираха.Меган също може да я последва.Знаем ,как англичаните отмъщават, когато решат, че е засегнат Кралския двор. Това,че негърката е американка, няма значение.Англия не за първи път показва на своята колония сащ, кой е господаря.Негърката ,дори нейните близки я презират.Майка й е негърка,и тя се среща само с нея.Колкото до двете негърчета,дори да са бели,то техните деца ще имат черна кожа.Има медициско обеснение на тази наследственост.За Хари остава ,да си посипе главата с пепел ,защото без родители, баба и дядо,човек е изгубен.
  • 12 Така се тези Уилям

    2 0 Отговор
    От ранна възраст,, не можеш ги озапти,,..!
  • 13 Royal

    15 1 Отговор
    Казал, рекъл...никой не знае.Всеки може да седне да напише "биографична" книга за някого,но колко има истина,е друг въпрос.А това,че Харито рязко изглупя,а Меган е меркантилна и жадна за слава,но изключително некадърна и проста жена,е факт.Уилям е посъветвал брат си да не прибързва с брака,но Хари не го е послушал.И така жадната за публичност и обожание, но не даваща нищо насреща Меган, превърна принца в жаба - цял свят им се подиграва на хленченето и претенциите.
  • 14 Бесен

    4 0 Отговор
    Фустата, сам Харито признава, е с психо отклонения, ама той още се води по акъла и. А при цялото им ритане срещу двора продължават да се изхранват благодарение на титлата, която му е дадена. Уилям е напълно прав! Твърде и е лицемерно и нагло е поведението на оная...