Отидете към основна версия

27 385 106

5 знака, че един мъж е зле в секса

  • зле в леглото-
  • секс

Най-лесният начин да разберете дали той е добър любовник е да обърнете внимание на начина, по който ви докосва

Снимкa: Shutterstock

Когато сме влюбени или привлечени от някого, в нас се пробужда желанието за секс с този човек. Това са няколко сигурни знака, които подсказват, че мъжът не е добър в леглото:

1. Липсва страст

Най-лесният начин да разберете дали той е добър любовник е да обърнете внимание на начина, по който ви докосва. Ако ви докосва и не успява да разпали вътрешните ви желание и страсти, не имайте големи очаквания от него под завивките, пише dnesplus.bg

Чрез докосване той трябва да провокира интереса ви, да привлече вниманието, да събуди сексуалните ви желания и дори да ви докара до оргазъм. Жената може да достигне до кулминацията, дори само със силата на докосването.

2. Претупва любовната игра

Голяма черна точка за всички мъже, които не отделят достатъчно внимание на любовната игра! Дами, ако сте попаднали на такъв се облечете и си тръгнете елегантно. Мъжете, които не отделят време и значение на любовната игра и на това да задоволят максимално половинката си, не полагат усилия и при самия секс.

Добрият любовник предлага дълга и разнообразна игра, която да разпали още повече женското желание.

3. Не може да се целува

Дали на първата среща или на някоя следваща, целувката е неизбежна. Това е първият момент, в който разбираме дали той може да задоволи сексуалните ни желания. Ако се целува зле, не са ви нужни повече знаци, за да разберете, че няма смисъл да преминавате към следващата фаза.

4. Няма чувства за хумор и не показва жизненост

Всяка жена е срещала любезен и възпитан мъж, който сякаш няма живот в себе си. Ако срещу вас седи мъж без чувство за хумор, отегчен от живота, постоянно оплакващ се и не ви кара да се усмихвате, не очаквайте сексът с него да е страстен и вълнуващ.

Забавните хора могат да добавят настроение в секса и да създадат положителна и приятна среда за вас.

5. Не ухае приятно

Хигиената е едно от най-важните неща, когато се срещате с някого. Начинът, по който изглежда човекът пред вас и уханието му показват за неговите възможности в леглото. Невъзможно е лошата миризма да събуди желанието за секс.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 73 гласа.

Свързани новини