Отидете към основна версия

4 780 12

Мария Бакалова блести в малка черна рокля (СНИМКИ)

  • мария бакалова-
  • кан-
  • монако-
  • париж-
  • актриса

Младата актриса се наслаждава на времето си в слънчево Монако

Снимка: Instagram

Наскоро прекрасният ресторант "La Vigie", разположен в Монако, който открива впечатляваща гледка към Средиземно море, се превърна за една вечер в моден подиум, озарен от ярките светлини на прожекторите, където бе представена последната колекция бижута на френския бранд "Louis Vuitton", носеща името "Смелост", предава life.dir.bg.

На бляскавото събитие, в рамките на което бяха показани скъпоценности за милиони долари, присъстваха редица важни гости, видели първи новите деветдесет модела от линията, а сред тях се открои българската надежда в Холивуд - Мария Бакалова, която се забавлява в компанията на носителката на престижната награда "Оскар" Алисия Викандер, позната на зрителите като последната актриса, превъплътила се в образа на Лара Крофт, след Анджелина Джоли.

Блондинката, която тази година бе номинирана за най-големия приз на Академията за кино на САЩ благодарение на ролята си в "Борат 2", в който изигра Тутар - дъщерята на казахстанския журналист, се появи на церемонията по връчването на наградите, състояла се преди няколко месеца в Лос Анджелис, с ефирна бяла рокля с дълбоко V-образно деколте и разкроена пола от тюл, спускаща се до разстлания червен килим пред жп гара "Union Station", дело на същата марка. Ето защо не бе никак чудно, че именно тя бе част от популярните лица, присъстващи на мероприятието.

"Обичаме те", "Прекрасна си", "Принцеса" и "Очарователна" са само една малка част от комплиментите, изпълващи коментарите, написани от нейните последователи в платформата.

Мария, която на 4 юни навърши 25 г., доскоро бе в Лондон, където снима филм с Дейвид Духовни. Тя пристигна във втората най-малка държава в света преди пет дни, но скоро ѝ предстои отново да тръгне на път, за да представи лентата със своето участие на 74-то издание на Международният филмов фестивал в Кан, който след едногодишната пауза, наложена заради пандемията, се завръща с пълна сила само след няколко дни.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.

Свързани новини