Last news in Fakti

6 Юли, 2021 15:49 4 764 12

Мария Бакалова блести в малка черна рокля (СНИМКИ)

  • мария бакалова-
  • кан-
  • монако-
  • париж-
  • актриса

Младата актриса се наслаждава на времето си в слънчево Монако

Мария Бакалова блести в малка черна рокля (СНИМКИ) - 1
Снимка: Instagram

Наскоро прекрасният ресторант "La Vigie", разположен в Монако, който открива впечатляваща гледка към Средиземно море, се превърна за една вечер в моден подиум, озарен от ярките светлини на прожекторите, където бе представена последната колекция бижута на френския бранд "Louis Vuitton", носеща името "Смелост", предава life.dir.bg.

На бляскавото събитие, в рамките на което бяха показани скъпоценности за милиони долари, присъстваха редица важни гости, видели първи новите деветдесет модела от линията, а сред тях се открои българската надежда в Холивуд - Мария Бакалова, която се забавлява в компанията на носителката на престижната награда "Оскар" Алисия Викандер, позната на зрителите като последната актриса, превъплътила се в образа на Лара Крофт, след Анджелина Джоли.

Блондинката, която тази година бе номинирана за най-големия приз на Академията за кино на САЩ благодарение на ролята си в "Борат 2", в който изигра Тутар - дъщерята на казахстанския журналист, се появи на церемонията по връчването на наградите, състояла се преди няколко месеца в Лос Анджелис, с ефирна бяла рокля с дълбоко V-образно деколте и разкроена пола от тюл, спускаща се до разстлания червен килим пред жп гара "Union Station", дело на същата марка. Ето защо не бе никак чудно, че именно тя бе част от популярните лица, присъстващи на мероприятието.

На мястото на събитието Мария позира за множеството фотографи, струпали се на входа, застанала пред стена, обсипана с цветя, в чиито горен край бе изписано името на популярната компания за луксозни стоки. За специалната вечер тя се бе спряла на малка черна рокля от туид с плохи, декорирана с множество капси. Дрехата е от последната колекция 2021 на "Louis Vuitton", като се отличава със свободна кройка и дължина малко над коляното. Завършвайки визията си, Бакалова бе избрала висящи обеци с диаманти, червена дамска чанта и кожени боти, кореспондиращи с тоалета ѝ.

През почивните дни самата тя сподели в своята лична Инстаграм страница няколко снимки и кратко видео от заведението, разкриващи на последователите ѝ избрани мигове от галата. На едно от изображенията звездата от филма "Жените наистина плачат", която скоро ще се отправи към Кан, за да присъства на легендарния кинофестивал там, стои до дизайнерката Франческа Амфитеатроф, създала накитите, превърнали се в основен повод за събирането.

"Имах най-прекрасното време в Монако! Благодаря ви", гласи посланието ѝ към поста, събрал повече от 16 хиляди харесвания.

"Обичаме те", "Прекрасна си", "Принцеса" и "Очарователна" са само една малка част от комплиментите, изпълващи коментарите, написани от нейните последователи в платформата.

Мария, която на 4 юни навърши 25 г., доскоро бе в Лондон, където снима филм с Дейвид Духовни. Тя пристигна във втората най-малка държава в света преди пет дни, но скоро ѝ предстои отново да тръгне на път, за да представи лентата със своето участие на 74-то издание на Международният филмов фестивал в Кан, който след едногодишната пауза, наложена заради пандемията, се завръща с пълна сила само след няколко дни.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2020

    21 4 Отговор
    В муцунката изобщо не става! Жалко за масираната реклама!
  • 2 Оскарите

    8 3 Отговор
    Бакалова влезе в TOP 1000
  • 3 ТаУмВзе

    9 4 Отговор
    Горката рокля, Пълнежа й е куц в главата. Мдааа
  • 4 Гого

    10 5 Отговор
    Проста мома
  • 5 Фотограф

    17 4 Отговор
    Това момиче е доста далече от това, което му предостави случайния късмет...
  • 6 Дребната Бакалова

    5 0 Отговор
    Изпъква на фона на лукса и басейна....!
  • 7 Алтер

    2 11 Отговор
    Момичето не е топ модел или манекенка. Има талант в актьорската игра, има и излъчване, това има значение.

    Коментиран от #9

  • 8 Никой

    13 1 Отговор
    На мен ли ми се струва или е малко кривогледа?
  • 9 Чудя се

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "Алтер":

    Къде го виждаш това излъчване, в празния й поглед й?
  • 10 Васик атанасова

    5 0 Отговор
    Добре че беше Харви Уайстин че да ги опъне и уреди в живота а те сега го съдят
    Казах дайте и звезда в алеята на славата в холивуд
    ЗА ПОДЪРЖАЩА РОЛЯ !!!
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    8 0 Отговор
    Не знам,какво ви впечатлява толкова Кан???Има един Кроазет,плажна ивица 5метра камънак,цени на едни БАНСКИ 600 франка,това бе 80те -85 г от миналия век!Същото дране ,като тук някъде на морето!ако избирам там,или Ахтопол избирам нашето 5 буна пясък и ,при тихо море делфини!
  • 12 Турбодизел

    0 0 Отговор
    Малка, черна Форд Фиеста карам майна само с двеста....