Отидете към основна версия

5 873 12

6 страхотни начина за моментално отслабване

  • отслабване-
  • килограми-
  • излишни килограми-
  • начини-
  • съвети-
  • здраве-
  • сваляне на килограми

Качените килограми се свалят трудно, но не се отчайвайте

Снимка: shutterstock

Стресът и напрегнатото всекидневие водят до качване на килограми. Дрехите вече не ви стават, чувствате се тежък и тромав. Това действа много потискащо, но за да влезе отново в нормата са нужни доста повече усилия от обичайното.

Затова, докато не е станало твърде късно, ще ви предложим 6 ефективни начина да си възвърнете старите килограми или да свалите ненужните.

1. Недейте да похапвате нищо тестено

Всякакви тестени продукти като хляб, банички и други сладкиши трябва незабавно да се спрат. Когато ги консумираме редовно, ние пълнеем в долната част на тялото си - напълняват задните ни части, бедрата и коремът. Усещаме, че сме постоянно с подути стомаси, нарушава се и качеството на сън. За да свалим тези ненужни кила просто трябва да вкараме в менюто си храни, съдържащи повече фибри, защото те ще успяват да ни заситят и ще ни направят по-енергични. Тестените храни трябва да се спрат изцяло.

2. Яжте храната на малки порции

Нередовното хранене причинява напълняване, гастрити и рефлукси. Погрешно е след работа да си сипем огромна порция с храна и да се нахвърлим юнашки върху нея. Най-добре е да се храним по-честичко, но на малки порции, колкото големината на свит юмрук. По този начин ние ще разпределяме храната равномерно, за да може тя да има време по-бързо да се преработи от организма. А и така няма да сме гладни и да ни става тежко, което е логично. Най-здравословния интервал между храненията е два часа и половина. Намирайте време за 2 леки закуски, които да са съставени от плодове и сурови ядки.

3. Сутрин си правете вода, примесена с лимон

Ако искате да ускорите вашия метаболизъм, всеки ден го започвайте с топла вода с изстискан лимон в нея. Като заместител на лимона можете да ползвате краставици или ягодки. През целия ден пийте повечко течности. По този начин ще имате повече сила и енергия, а и кожата ще се прочисти по-добре. Ще започнете да сваляте килограмите и да си връщате мечтаната визия.

4. Движете се повече

Ако решите, че искате ускорена диета, трябва да намерите време постоянно да се движите. Започнете деня с гимнастика, може да потичате в близкия парк. През деня можете да покарате колело, а вечерта да я завършите с приятна разходка. Ако живеете или работите на място, където има стълби, започнете да ги изкачвате и забравете за асансьора.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.

Свързани новини