Отидете към основна версия

10 511 52

3 знака, че жената симулира оргазъм

  • симулира-
  • оргазъм-
  • секс

Оргазмът на всяка жена е съпроводен от редица физически признаци

Снимкa: Shutterstock

Има много причини поради, които жените симулират оргазъм. Основната е, че те просто са свикнали да го правят. Истината е, че повечето дами прекаляват със симулацията и по този начин се издават. Flagman.bg представя 3-те неща, които ще ви помогнат да разберете дали тя симулира оргазъм:

Гласовите преструвки

Жените си мислят, че с няколко стона и бурни ах-кания ще им замажат очите. Дами, съседите не са длъжни да слушат фалшивите ви вокални тонове. Мъже, правете разлика между леките, нежни стонове и еднообразните. Именно вторите са ясен знак, че тя симулира. Те по-скоро приличат на сигналите за точно време. В тази ситуация мъжът трябва да се води от стоновете ѝ и да прониква максимално, точно в този момент. Ако той направи всичко правилно, тя ще „запее“ по съвсем друг начин в леглото.

Дихателни упражнения

Ако усетите, че тя започва да се прозява и диша прекалено спокойно и изведнъж започне да пъшка – бъдете сигурни на 100%, че тя симулира. Ако тя диша възбудено, все едно преди малко е пробягала 100 метра, значи наистина изпитва неописуемо удоволствие.

Физически признаци

Оргазмът на всяка жена е съпроводен от редица физически признаци. В момента на върховното удоволствие, тя винаги притваря леко очи и извива гърба си. Тези действия не са осмислени, а се получават вследствие на самия еротичен момент. Освен това, когато жената изпита оргазъм се появяват червени петна между гърдите и шията, а понякога и по лицето, което се дължи на прилива на хормоните. Истината е, че дамите достигат до върховия момент, когато стимулирате клитора им. Ако забележите, че тя симулира, то по-добре приключете тази връзка. Не си заслужава да се трудите на такъв терен. Този тип жени си мислят, че притежават света и не знаят какво искат.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 27 гласа.

Свързани новини