Отидете към основна версия

17 121 26

Новата жена на шеф Манчев го раздели с детето му от бившата

  • шеф манчев-
  • ива бека-
  • дете

Ива Бека не искала да бъде по никакъв начин ангажирана с отглеждането на 2-годишното дете

Срещата на Иван Манчев с ексцентричната бизнесдама Ива Бека тотално промени живота му, не само чувствата. Откакто е с блондинката, топ кулинарят все по-рядко вижда двегодишния си син Александър, който наскоро е проходил и проговорил, пише "Уикенд".

Нещо повече - за разлика от миналото лято, през това мъникът, който се роди през юли 2019-та от тогавашната приятелка на Манчев - Цветомила, е останал извън плановете на баща си, въпреки обещанието му, че ще го води на море.

Откакто са разделени, Иван Манчев поддържа хладни отношения с Цветомила, а когато отскача до дома ѝ в квартал "Стрелбище", е за да види сина си. Припомняме, че топ готвачът се разведе със съпругата си Марина заради Цветомила, която към днешна дата също е в историята... заради Ива Бека.

Причината това лято баща и син да не са заедно е повече от тривиална – новата му изгора Ива Бека не искала да бъде по никакъв начин ангажирана с отглеждането на 2-годишното дете. И макар пред Иван Манчев да е стояла опцията да вземе и детегледачка на море, която да се грижи за Сашко, в крайна сметка детето било отписано от плановете за лятна ваканция.

Миналото лято Иван Манчев заведе бебето си на море, както и дъщеря си от първия си брак. С него тогава не бе приятелката му Ива Бека, която е майка на гаджето на неговия син от първия брак.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 25 гласа.

Свързани новини