Отидете към основна версия

28 269 20

Трио българки в новия PLAYBOY

  • playboy-
  • българки-
  • димова

Цели три български красавици дефилират в новия брой на PLAYBOY. Корицата е запазена за блондинката Вера Димова, впечатлила не само родната редколегия, но и холандските естети със зашеметяваща гръдна обиколка и ултратънка талия. Сесията й, заснета на Канарските острови от икони в бранша, е перфектният вестител на пролетта. Момичето на месеца пък е бургазлийката Нели Вакъфова, позната от участието си на миналогодишния конкурс Playmate of the Year. Морската тенденция е продължена от читателката на месеца Зорница Николаева, поредното доказателство за безобразния сексапил на варненските дами.

Освен че прелива от БГ гореща и неустоима женска красота, брой 131 на PLAYBOY обръща специално внимание на култа към женското дупе; а като гарнитура към историята на мъжкия фетиш предлага пролетна сесия на най-съвършения бразилски задник, собственост на госпожица Бианка Борба.

Останалото – откровено интервю с фронтмена на Сигнал Йордан Караджов, селекция от най-атрактивните мотори на 2013-а, и десет професионални съвета за организиране на перфектното парти, може да прочетете ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини