Отидете към основна версия

6 958 12

Миро изправя Лили Иванова и Васил Найденов един срещу друг

  • лили иванова-
  • васил найденов-
  • любимците на българия-
  • миро

Двете естрадни величия ще мерят сили за титлата любимец на България

Снимки: БГНЕС

Дългогодишните приятели Лили Иванова и Васил Найденов ще се съревновават един срещу друг. Най-големите ни звезди ще мерят сили и най-накрая ще разберем кой от двамата е по-обичан от българите.

Певецът Миро, който е и водещ на "Любимците на България" по БНТ, е на път да "скара" двете ни естрадни величия, пише Шоу Блиц.

Поп иконата Миро обяви новата категория в предаването си, за която ще тече активно гласуване. Любимец на България ще определят зрителите, а сред номинираните, освен Лили и Васко, са Веселин Маринов, Николина Чакърдъкова, Орлин Горанов, Поли Генова и Васко Василев.

Големият победител ще бъде обявен на 28 ноември.

Ясен е победителя в категория Образование в класацията на БНТ „Любимците на България“. Учителят по история и известен блогър, Димитър Гилев спечели зрителския вот в класацията, в която бяха номинирани още Теодосий Теодосиев, Христо Господинов, д-р Владимир Божилов, Росен Богомилов, Радина Маринчева и Минко Балкански.

Големият финал наближава и на 16 декември, Миро ще обяви в ефира на БНТ 1, кой от всички победители в 12-те категории е любимецът на България.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.

Свързани новини