Отидете към основна версия

13 905 15

Какво стана след финала на "Игри на волята"

  • игри на волята

Всички участници, които явно предварително са се наговорили, качиха една и съща снимка в профилите си

Големият финал на "Игри на волята" приключи - победител е Андрей, който отвя с безупречна игра, спортна дисциплина и завидна издръжливост опонентите си Паулина и Симеон, но това, което се случи минути след края на екстремния формат, е не по-малко любопитно.

В петък вечер емоциите пред малките екрани бяха големи, но не по-малки се оказаха и страстите в социалните мрежи, където още по време на оспорвания финал коментарите се увеличаваха със стотици за минути. Особено горещо пък стана, когато всички участници, които явно предварително са се наговорили, качиха една и съща снимка в профилите си.

От кадъра става ясно едно - битките и интригите са били само за Арената в "Игри на волята". Извън нея са останали само вълнуващите спомени и едно голямо приятелство, което изглежда тепърва ще пише историята си.

Нямаше как да не направи впечатление на всички, че на снимката липсва Симеон, който особено накрая на формата, предизвика много негативни реакции и откровени подигравки в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 24 гласа.

Свързани новини