Отидете към основна версия

2 614 0

Любимата на Деян Донков влезе в Къртицата

  • къртицата-
  • радина кърджилова-
  • предаване-
  • николета лозанова

Любимата на Деян Донков, Радина Кърджилова, вече е част от най-мащабното риалити в България. Двамата се срещнаха насаме в Базата, докато останалите Участници са заели местата си в Пещерата.

Бурни емоции пламнаха между влюбените още щом се видяха. Те не можеха да се нарадват един на друг и потънаха в прегръдките си.

След като се насладят на кратко усамотение, Деян и Радина ще се отправят към Пещерата, за да се присъединят към останалата част от Групата

Актрисата Радина Кърджилова влиза в шоуто, за да последва сърцето си и да бъде близо до голямата си любов Деян Донков. Подобно на Николета Лозанова, и Радина не можа да издържи дълго далеч от любимия си и взе решение да стане част от Къртицата, за да бъде заедно с него.


Николета Лозанова пък сподели, след участието си в шоуто, че най-тежкото изпитание от всички досега в риалитито Къртицата, беше не сблъсъка с плъхове, змии и червеи, а това, че е далеч от семейството. Затова звездата пожела да напусне най-мащабното шоу завинаги.

Пред камерата на "Къртицата на светло" плеймейтката обяви, че се чувства щастлива, че си тръгва, защото ще види семейството си. В Къртицата тя намерила няколко истински приятели и успяла да предизвика самата себе си.

В същото време, поредната битка, озаглавена "Самуилови воини" премина успешно за участниците.

Те бяха разделени в четири отбора от по четирима души. Във всеки отбор трима бяха с вързани очи, водени от четвъртият, който вижда и напътства останалите. Те бяха натоварени с прът, на който са закачени четири водни съда.

Целта беше да стигнат с менците до финала, където да излеят съдържанието им в прозрачен съд. За да се обяви Битката за успешна, те трябваше да напълнят в съда не по-малко от 94 л. вода.

Водачи на отборите бяха Азис, Рут, Миглена и Марияна. След успешната Битка, в сметката на Групата вече има 38 хил. лв., докато в тази на Къртицата има 26 хил. лв.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини