Отидете към основна версия

4 631 14

Мариана Попова за последиците от COVID-19

  • мариана попова-
  • ковид 19-
  • последици

Певицата все още не е взела категорично решение дали да се ваксинира

Мариана Попова и Веселин Плачков бяха гости тази сутрин в "Преди обед" по bTV, а в един момент към тях се присъединиха малкото им момиченце и кучето.

Както е известно поп певицата се зарази с коронавирус през септември тази година и въпреки че са минали вече три месеца, призна, че все още има последици от вируса, пише Шоу Блиц.

"Все още нямам обоняние, нито вкус", призна Мариана, а мъжът ѝ добави с усмивка, че затова често храната вкъщи е пресолена.

"Изчаквам да мине периодът с антителата, а и празниците, защото навсякъде е голяма лудница. И може би двамата ще решим да си сложим ваксина", добави още изпълнителката и призна, че са обсъждали темата и с голямата си дъщеря Мария-Магдалена, която вече проявява интерес към ваксинирането. "Не съм крайна в тези неща, ако тя иска, ще направи този избор".

Извън темата за ваксините и коронавирус, Мариана и Плачков споделиха, че са силно впечатлени от дечица в далечна Уганда, които пеят на невероятен български език песента на Любо Киров, Графа и Орлин Павлов "Заедно". Те учат в българско училище там, което всеки, който пожелае, може да помогне с дарение.

"Невероятни са. Това е българско училище и приемат дарения. Редно е да им помогнем, много са сладки. С чувство за хумор дори мога да кажа, че може би ние произхождаме някъде от там, щом им е толкова чист езикът (смее се)", каза Мариана. А Плачков я допълни с още по-колоритно изказване: "В някои наши провинции не пеят на толкова чист български"

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини