Отидете към основна версия

8 623 14

Когато една жена притежава тази черта, всички мъже полудяват по нея

  • жена-
  • привлича-
  • самочувствие

Жената, която си знае цената, е интересна и желана

Снимкa: Shutterstock

Самочувствието е основата на човешкото съществуване. Много фактори зависят от това, като успех в кариерата, щастлив брак и качеството на живота като такъв, категорични са психолозите.

Можем да намерим потвърждение в това твърдение навсякъде около нас. Стига само да се огледаме.

Когато човек е уверен и цени себе си, той излъчва съответната енергия, която се усеща от околните и пряко влияе на тяхното възприятие. Несъзнателно те започват да се държат с него с респект. Затова казваме, че някои личности респектират само с външния си вид. И тук се няма предвид външната красота, а именно това специфично излъчване, за което говорим.

Същото важи и за любовните отношения. Ако един мъж трябва да избира между две жени, еднакво привлекателни, но едната е с високо, а другата с ниско самочувствие, познайте коя ще го привлече повече! Жената, която си знае цената, е интересна и желана. А тази, която излъчва неувереност, мъжът не си представя като обект на „ловуване“ и респективно не проявява особен интерес към нея.

За да имаш самочувствие не е необходимо да си доказан гений

Или цял свят да се е преклонил пред огромния ти талант. Съвсем не. Много хора попадат в този психологически „капан“ и са убедени, че за има човек чувство за собствено достойнство, трябва да има зад гърба си някакъв изключителен успех. А истината е съвсем друга...

Историята е доказала, че има стотици хиляди изключителни личности, постигнали върхове в своята кариера, които са живели несигурно и не са били щастливи в личния си живот.

И изводът, който можем да си направим от това е само един. А именно, че …

Самочувствието и правилното себеприемане са пътят към успеха, а не обратното

Уверените хора имат много по-правилно отношение към живота. И към любовта. Те също могат да бъдат отхвърлени, да изживеят несподелена любов, да бъдат разочаровани. Но това, което ги отличава от неуверените е, че те приемат спокойно това, не обвиняват себе си, не си внушават, че са неспособни да бъдат обичани и да обичат. Точно обратното. Наясно са, че несполуките и разделите са неделима част от живота и че това са тези уроци, за които всички говорят и които трябва да научим, преди да открием голямата любов. Човекът, с когото ни е предопределено да бъдем!

Когато една жена притежава точната доза самочувствие, тя привлича мъжете като магнит

Всеки мъж би искал да е до нея, да бъде спътник в живота ѝ, защото това носи самочувствие и на самия него.

Когато жената не отстъпва собствените си ценности, преследва целите си и не позволява да бъде притискана нито от определен човек, нито от обществото като цяло, тя става особено забележима и неминуемо привлича мъжкото внимание.

Така че, скъпи дами, замислете се и се променете за ваше добро.

Щом успеете в това, всичко останало ще се нареди и животът ви ще се преобрази до неузнаваемост.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.

Свързани новини