29 Януари, 2022 08:18 8 524 14

Когато една жена притежава тази черта, всички мъже полудяват по нея

  • жена-
  • привлича-
  • самочувствие

Жената, която си знае цената, е интересна и желана

Когато една жена притежава тази черта, всички мъже полудяват по нея - 1
Снимкa: Shutterstock

Самочувствието е основата на човешкото съществуване. Много фактори зависят от това, като успех в кариерата, щастлив брак и качеството на живота като такъв, категорични са психолозите.

Можем да намерим потвърждение в това твърдение навсякъде около нас. Стига само да се огледаме.

Когато човек е уверен и цени себе си, той излъчва съответната енергия, която се усеща от околните и пряко влияе на тяхното възприятие. Несъзнателно те започват да се държат с него с респект. Затова казваме, че някои личности респектират само с външния си вид. И тук се няма предвид външната красота, а именно това специфично излъчване, за което говорим.

Същото важи и за любовните отношения. Ако един мъж трябва да избира между две жени, еднакво привлекателни, но едната е с високо, а другата с ниско самочувствие, познайте коя ще го привлече повече! Жената, която си знае цената, е интересна и желана. А тази, която излъчва неувереност, мъжът не си представя като обект на „ловуване“ и респективно не проявява особен интерес към нея.

За да имаш самочувствие не е необходимо да си доказан гений

Или цял свят да се е преклонил пред огромния ти талант. Съвсем не. Много хора попадат в този психологически „капан“ и са убедени, че за има човек чувство за собствено достойнство, трябва да има зад гърба си някакъв изключителен успех. А истината е съвсем друга...

Историята е доказала, че има стотици хиляди изключителни личности, постигнали върхове в своята кариера, които са живели несигурно и не са били щастливи в личния си живот.

И изводът, който можем да си направим от това е само един. А именно, че …

Самочувствието и правилното себеприемане са пътят към успеха, а не обратното

Уверените хора имат много по-правилно отношение към живота. И към любовта. Те също могат да бъдат отхвърлени, да изживеят несподелена любов, да бъдат разочаровани. Но това, което ги отличава от неуверените е, че те приемат спокойно това, не обвиняват себе си, не си внушават, че са неспособни да бъдат обичани и да обичат. Точно обратното. Наясно са, че несполуките и разделите са неделима част от живота и че това са тези уроци, за които всички говорят и които трябва да научим, преди да открием голямата любов. Човекът, с когото ни е предопределено да бъдем!

Когато една жена притежава точната доза самочувствие, тя привлича мъжете като магнит

Всеки мъж би искал да е до нея, да бъде спътник в живота ѝ, защото това носи самочувствие и на самия него.

Когато жената не отстъпва собствените си ценности, преследва целите си и не позволява да бъде притискана нито от определен човек, нито от обществото като цяло, тя става особено забележима и неминуемо привлича мъжкото внимание.

Така че, скъпи дами, замислете се и се променете за ваше добро.

Щом успеете в това, всичко останало ще се нареди и животът ви ще се преобрази до неузнаваемост.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има 1 черта

    31 6 Отговор
    Дето разделя д-то на 2 части
  • 2 Настопроценти

    25 7 Отговор
    Когато една жена притежава тази черта, всички мъже полудяват по нея. Чертата,която разделя тутето й на 2 части ,после чертата преминава и разделя по-назад.
  • 3 бушприт

    37 1 Отговор
    Тия жени вече ги направихте като терминаторки-силни,независими и мускулести бъхтичи! А мъжете да са като овчици и да блеят пред тях-Мееееее!
  • 4 Бай Иван

    43 1 Отговор
    Костова, когато самочуствието надскочи възможностите на една жена, тя става не желана ! Мъжа съжителстваш с описаната от Вас дама, трябва ди има Банка или друг по-сериозен бизнес за да задоволява мегаломанските прищевки на красавицата !
  • 5 щъркел

    20 3 Отговор
    Защо вече почти всички жени се изявяват като златотърсачки? Все им трябва батко-банкоматко. Мъжът в пари и жълт метал ли го виждат? Все ли им трябват червила ,лакове,сенки и прически от 1500 лева или чанти и куфари от 10 000 лева,почивки по незнайни световни дестинации ,по Малдивите и Австралия,коли от 150 000 лева и други подобни?! ИТ.Н.
  • 6 Много

    23 1 Отговор
    Ясно ! Интересната жена , привлича и с интелект , и с умението да разговаря , и с атрактивност !!! Ама не е за всеки мъж , повърхностните търсят само външен вид ! Такива мъже , по добре да ходят при платените жрици , те и без това , друго не предлагат !
  • 7 антрашпиц

    3 9 Отговор
    Аз пък си мисля,че само мъжа може да повдигне самочувствието на една жена...с пари например...
  • 8 един от многото

    14 7 Отговор
    Всички мъже са луди по една единствена черта в жените и тя започва на една педя под кръста!

    Коментиран от #9

  • 9 Единствена

    4 5 Отговор

    До коментар #8 от "един от многото":

    Те това е истината... друга нема!!!
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    вярно точнов ЦЕЛТА
  • 11 Rock

    3 1 Отговор
    Себеуважението и отстояването на собствената си личност е привличащата черта- самочувствието е част от това.На снимката е мъж, който не уважава себе си и затова жената също не го уважава .. Тя го дресира дърпайки го за вратовръзката. Жени , ако искате да имате истински мъж- никога не го дресирайте. Мъже,ако искате жените да ви харесват- не позволявайте да бъдете дресирани или да ви третират като домашен любимец.
  • 12 Мечо Пух

    3 0 Отговор
    В опорките на авторката на статията, очевидно напълно умишлено е заменена "увереност" със "самочувствие". За тези, които не са наясно това са 2 различни неща.
  • 13 ганю

    2 0 Отговор
    една отпред и една отзад
    Пази си Пено предника,предника Пено задника
  • 14 привлича докато

    0 0 Отговор
    го набуташ вътре