Отидете към основна версия

17 092 23

60-годишна ТВ водеща сподели какъв секс прави

  • роза сябитова-
  • тв водеща-
  • секс-
  • 60 години

Сябитова призовава жените на възраст „да не забравят“ интимния си живот

Роза Сябитова е не само най-известната сватовница в Русия, но и най-ексцентричната. Жената многократно шокира феновете със скандални изявления и очевидно няма да спре, пише БЛИЦ.

В новия епизод на предаването "Алена, мамка му!" Роза заговори за секса след 60 години. Оказа се, че в интимен план знаменитостта е добре, въпреки че отново няма съпруг.

Въпреки че сватовството е много традиционен бизнес и дори остарял в ерата на приложенията за запознанства, самата Роза се придържа към много прогресивни възгледи.

Според Сябитова, която наскоро навърши 60 години, в живота ѝ все още има секс! И това, смята сватовничката, е достойно за всяка жена, дори и да не е имала съпруг до пенсионната си възраст.

Това далеч не е първият път, в който Сябитова призовава жените на възраст „да не забравят“ интимния си живот. В акаунта си в Instagram сватовницата заяви, че сексът след 50 години е необходим и трябва да бъде не само добър, но и редовен.

Според Роза до тази възраст всички, които са искали, вече са изпълнили своите „планове за възпроизвеждане“, остава само да се наслаждават на процеса! И трябва да го правят по-често.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 53 гласа.

Свързани новини