Отидете към основна версия

31 935 28

Владимир Путин е последната мишена на собственика на Loser.com

  • loser.com-
  • wikipedia-
  • владимир путин-
  • брайън конъли

Сред имената в списъка за атаки на сайта също така Доналд Тръмп и Кание Уест

Снимкa: Shutterstock

Брайън Конъли, който използва сайта си през последните години, за да троли и засрамва политици и знаменитости от целия свят, пише businessinsider.com. Loser.com вече пренасочва посетителите към страницата на Владимир Путин в Wikipedia. Сред имената в списъка за атаки на сайта също така Доналд Тръмп и Кание Уест.

През 2016 г., след като тогавашният кандидат за президент Доналд Тръмп се класира на второ място в Айова, Loser.com започна да пренасочва посетителите си към страницата на Тръмп в Wikipedia. Година по-рано Конъли се насочи към Кание Уест, сега известен като Йе. Конъли каза, че е бил вдъхновен да пренасочва потребителите към страницата на Уикипедия на Йе, след като е гледал как "рапърът катастрофира" на сцената на наградите Грами през 2015 г., когато Бек спечели Албум на годината.

„Да гледаш как този мъж тормози Тейлър Суифт по националната телевизия? Това беше ужасно“, каза Конъли пред The ​​Daily Beast. „И като гледах това да се случва втори път на Грами, си помислих, че е част от сценария на шоуто. Когато разбрах, че не е, си казах: „О, този дявол“.“

Loser.com е регистриран домейн от 1997 г., съобщава The Washington Post. Конъли споделя, че използва уеб страницата и просто за да информира. Когато Барак Обама, например, се кандидатира за поста през 2008 г., Конъли пренасочи Loser.com към страницата си в Wikipedia, за да насърчи хората да се регистрират за гласуване, каза той.

"Това не беше против изборите на Обама!" каза той, според The ​​Hill. Други цели са бившият кандидат за президент Ал Гор и сенатор Линдзи Греъм от Южна Каролина. Въпреки че не е ясно кога сайтът е започнал да пренасочва посетителите към страницата на Путин в Wikipedia, вероятно това се е случило някъде след като Русия започна непровокирана инвазия в Украйна на 24 февруари.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 57 гласа.

Свързани новини