Отидете към основна версия

3 234 4

Кейт Мидълтън погази строго правило

  • кейт мидълтън-
  • правило-
  • британско кралско семейство-
  • кралски правила-
  • наруши-
  • херцогинята на кеймбридж

За 70 години Елизабет II никога не го е нарушавала

Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън наруши строгото правило на британската кралица Елизабет II - да не разкрива предпочитанията си към храната. И като нищо може да съжалява за това, съобщава The Mirror.

Смята се, че по време на своето 70-годишно управление кралицата никога не е говорила за любимите си ястия извън стените на двореца. Дори личните готвачи не винаги са наясно какво точно харесва Нейно Величество.

По думите на кралски източници, тя пази предпочитанията си в тайна, защото в противен случай ще ѝ сервират едни и същи ястия на всяка вечеря или прием.

Кейт Мидълтън е погазила тази традиция по време на официално посещение в болница. В хода на разговора си с 4-годишно момченце, очакващо трансплантация на сърце, тя е споделила, че много обича маслини и пастата.

Херцогинята признала, че е предала вкусовите си предпочитания и на принц Джордж и принцеса Шарлот, които много обичали да готвят с нея.

Що се отнася до кралицата, бившият ѝ готвач все пак повдигна завесата и призна, че Елизабет II обича шоколадова бисквитена торта.

По думите му, това е единственото повтарящо се ястие в кралското меню и кралицата всеки път си взима по едно малко парченце – и така, докато от тортата не остане нищо, пише сайтът jenata.blitz.bg

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.

Свързани новини