29 Март, 2022 13:30 3 213 4

Кейт Мидълтън погази строго правило

  • кейт мидълтън-
  • правило-
  • британско кралско семейство-
  • кралски правила-
  • наруши-
  • херцогинята на кеймбридж

За 70 години Елизабет II никога не го е нарушавала

Кейт Мидълтън погази строго правило - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън наруши строгото правило на британската кралица Елизабет II - да не разкрива предпочитанията си към храната. И като нищо може да съжалява за това, съобщава The Mirror.

Смята се, че по време на своето 70-годишно управление кралицата никога не е говорила за любимите си ястия извън стените на двореца. Дори личните готвачи не винаги са наясно какво точно харесва Нейно Величество.

По думите на кралски източници, тя пази предпочитанията си в тайна, защото в противен случай ще ѝ сервират едни и същи ястия на всяка вечеря или прием.

Кейт Мидълтън е погазила тази традиция по време на официално посещение в болница. В хода на разговора си с 4-годишно момченце, очакващо трансплантация на сърце, тя е споделила, че много обича маслини и пастата.

Херцогинята признала, че е предала вкусовите си предпочитания и на принц Джордж и принцеса Шарлот, които много обичали да готвят с нея.

Що се отнася до кралицата, бившият ѝ готвач все пак повдигна завесата и призна, че Елизабет II обича шоколадова бисквитена торта.

По думите му, това е единственото повтарящо се ястие в кралското меню и кралицата всеки път си взима по едно малко парченце – и така, докато от тортата не остане нищо, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудо

    9 0 Отговор
    на чудесата !
  • 2 Супер мен

    4 2 Отговор
    Супер жена!
  • 3 Ели Енчева

    3 1 Отговор
    Да не се бъркаме в женските работи и тайни. И аз като си взимам по едно парче ,за 7-8 дена шоколадовата ми торта свършва. Хладилникът ми се сърди,но не издава на никого тайната ми.
  • 4 джедай

    4 0 Отговор
    Много е хубава Кейт Мидълтън.