Отидете към основна версия

2 736 34

Как да спечелите сърцето на алфа жена?

  • алфа жена-
  • спечели-
  • сърце

Може да е трудно да успеете, но не е невъзможно, а и усилията си заслужават, защото жените от тази порода са наистина специални

Снимкa: Shutterstock

Алфа жените са родени лидери. Те са такива във всички аспекти от живота си – в отношенията, в работата, във връзките, пише az-jenata.bg. Те умеят да управляват сами живота си. Не позволяват някой да им казва как да действат. Алфа жените може да изглеждат студени и доминиращи, властни и трудни като характери, но всичко това е на повърхността.

Ако успеете да превземете сърцето на алфа жена, тя ще ви даде цялата си любов. Може да е трудно да успеете, но не е невъзможно, а и усилията си заслужават, защото жените от тази порода са наистина специални.

Как да спечелите сърцето на алфа жена? Ето 5 начина да успеете.

1. Взимайте решенията, бъдете инициативни.

Ако се опитвате да привлечете вниманието на алфа жена, постарайте се тя да забележи колко инициативни и смели можете да бъдете. Демонстрирайте, че можете да ръководите. Оставете впечатлението, че имате смелостта да взимате нещата под свой контрол. Това ще ѝ направи добро впечатление и ще я накара да ви забележи.

2. Бъдете креативни.

Алфа жените обикновено са талантливи. Те мислят извън общата картина и креативността, изобретателността и оригиналността ги привличат. За да спечелите сърцето на алфа жена, бъдете креативни във всичко, което правите – от организацията на срещите и вечерята до подаръците и подхода ви към живота като цяло.

3. Отстоявайте позицията си.

Алфа жените не обичат мекушави мъже, които се разколебават лесно. Проявите ли повече твърдост, непоколебимост, подплатени с аргументи, това несъмнено ще впечатли алфа жената.

4. Бъдете страстни и непредсказуеми.

Алфа жените са доминиращи във всяко отношение, включително и в леглото. За да грабнете сърцето им и да покорите неукротимата им същност, бъдете по-диви, страстни, не се страхувайте да опитвате нови неща.

5. Бъдете търпеливи.

Алфа жените не са от търпеливите. Те ще оценят, ако вие сте такива. Ако сте също толкова нетърпеливи като нея, това ще я дразни. Може дори да избухне. Не пришпорвайте авторитарния ѝ характер, а проявете търпение.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.

Свързани новини