Отидете към основна версия

6 408 4

Хилари Дъф блести чисто гола на корицата на списание (СНИМКИ)

  • хилари дъф-
  • чисто гола-
  • голи снимки-
  • women's health-
  • списание-
  • актриса

Актрисата засне смела фотосесия за списанието Women's Health

Снимка: Shutterstock

Актрисата Хилари Дъф се престраши и позира гола за корицата на изданието на сп. Women's Health за май/юни.

"Ами, това беше страшно....", написа Дъф в Instagram на 10 май заедно, като качи поредица от снимки от фотосесията. "Знаех, че като правя това, ще се ужася и бях права! @womenshealthmag имаше най-прекрасната фотосесия само за жени и всъщност си прекарах добре. Чувствах се силна и красива и много се смях, като позирах в някои от тези пози без моите дънки с висока талия и овърсайз каквото обикновено нося. Благодаря на всички, които направиха този ден нормален за мен и ме подкрепиха с комплименти и любов."

След като благодари на екипите, работили по фотосесията, Дъф спомена и съпруга си Матю Кома, шегувайки се, че той "няма търпение да си направи майтап с нея по някакъв начин, така че бъдете на линия". И наистина музикантът не можа да устои да се позабавлява малко в коментарите към поста.

"Бях толкова разочарован, че не бях на разположение за тази корица", закачи се той, "благодаря ти, че ме замести, скъпа".

Освен че се грижи за физическото си здраве, звездата от "Как се запознах с баща ви" дава приоритет на психическото си здраве, като посещава терапия. "Ние се мъчим да вкараме телата си във форма и да изглеждаме възможно най-добре", казва тя. "Ходим на процедури за лице, слагаме си ботокс, правим си прически, изсветляваме, повдигаме вежди и мигли и т.н. Но аз искам да работя върху себе си. Това е най-важната част от системата."

Общо взето, изглежда, че Дъф живее най-добрия си живот. "Мисля, че на 34 години просто съм придобила голямо уважение към тялото си", казва Дъф във видеоклип за Women's Health. "То ме е отвело на всички места, на които трябва да отида. То ми помогна да създам прекрасно семейство. Чувствам, че колкото по-възрастна ставам, толкова по-уверена съм в собствената си кожа, а тялото ми е имало много различни форми и размери и наистина съм просто очарована от това: 1) да бъдеш жена и 2) от всички промени, през които тялото ти може да премине през целия ти живот."

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.

Свързани новини