Last news in Fakti

11 Май, 2022 13:32 6 386 4

Хилари Дъф блести чисто гола на корицата на списание (СНИМКИ)

  • хилари дъф-
  • чисто гола-
  • голи снимки-
  • women's health-
  • списание-
  • актриса

Актрисата засне смела фотосесия за списанието Women's Health

Хилари Дъф блести чисто гола на корицата на списание (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Хилари Дъф се престраши и позира гола за корицата на изданието на сп. Women's Health за май/юни.

"Ами, това беше страшно....", написа Дъф в Instagram на 10 май заедно, като качи поредица от снимки от фотосесията. "Знаех, че като правя това, ще се ужася и бях права! @womenshealthmag имаше най-прекрасната фотосесия само за жени и всъщност си прекарах добре. Чувствах се силна и красива и много се смях, като позирах в някои от тези пози без моите дънки с висока талия и овърсайз каквото обикновено нося. Благодаря на всички, които направиха този ден нормален за мен и ме подкрепиха с комплименти и любов."

След като благодари на екипите, работили по фотосесията, Дъф спомена и съпруга си Матю Кома, шегувайки се, че той "няма търпение да си направи майтап с нея по някакъв начин, така че бъдете на линия". И наистина музикантът не можа да устои да се позабавлява малко в коментарите към поста.

"Бях толкова разочарован, че не бях на разположение за тази корица", закачи се той, "благодаря ти, че ме замести, скъпа".

В броя, наречен "Body issue", Дъф говори за това, че обича кожата, в която е. "Гордея се с тялото си", казва звездата от "Лизи Магуайър", която е майка на син - Лука, на 10 години, и дъщерите - Банкс, на 3 години, и Мей, на 13 месеца. "Гордея се, че с него имаме три деца. Стигнах дотам, че съм спокойна с промените, през които премина тялото ми. Искам също така хората да знаят, че там имаше гримьор, който поставяше блясък по цялото ми тяло и някой постоянно ме поставяше в най-добре изглеждащата поза."

На въпроса кога е стигнала до, както се изразява списанието, "спокойно място по отношение на тялото си", Дъф предполага, че това е станало, след като тя и Кома са посрещнали Банкс. "Дори не знаех дали ще имам възможност да имам още едно дете [след развода]", продължава Дъф, която преди това беше омъжена за Майк Комри. "Така че, да бъда майка отново, ме доведе там. Това беше цяла смесица от процеси - да се успокоя и да осъзная, че съм силна, талантлива и умна. Всички тези психически фактори."

Освен че се грижи за физическото си здраве, звездата от "Как се запознах с баща ви" дава приоритет на психическото си здраве, като посещава терапия. "Ние се мъчим да вкараме телата си във форма и да изглеждаме възможно най-добре", казва тя. "Ходим на процедури за лице, слагаме си ботокс, правим си прически, изсветляваме, повдигаме вежди и мигли и т.н. Но аз искам да работя върху себе си. Това е най-важната част от системата."

Общо взето, изглежда, че Дъф живее най-добрия си живот. "Мисля, че на 34 години просто съм придобила голямо уважение към тялото си", казва Дъф във видеоклип за Women's Health. "То ме е отвело на всички места, на които трябва да отида. То ми помогна да създам прекрасно семейство. Чувствам, че колкото по-възрастна ставам, толкова по-уверена съм в собствената си кожа, а тялото ми е имало много различни форми и размери и наистина съм просто очарована от това: 1) да бъдеш жена и 2) от всички промени, през които тялото ти може да премине през целия ти живот."


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това

    3 3 Отговор
    си е за публикуване в Плейбой. Кому е нужно. Аман от голота.
  • 2 Шперца

    12 2 Отговор
    Хубава е дявол да я вземе, но нека тоя дявол бъда Аз

    Коментиран от #3

  • 3 gost

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Шперца":

    Добре го каза!
  • 4 и тази ли

    0 0 Отговор
    Била е на 34 г., ама много отдавна.:D