Отидете към основна версия

4 801 10

Златка се тревожи страшно, когато синът ѝ е с баща си

  • златка райкова-
  • русата златка-
  • баща-
  • син-
  • благой георгиев-
  • джизъса

Русата изкусителка не крие, че се притеснява, когато малкият Благо е при Благой-старши

Златка Райкова, която дълго пази мълчание след скандалната раздяла с Благой Георгиев, отново говори с феновете си, пише hotnews.bg.

В рамките на последната седмица тя за втори път отговаря на въпроси на последователите си в мрежата, които се интересуват най-вече от новия любим на бившата племейтка - Карен. Не пропускат, обаче, и да разберат как се спогаждат бившите Златка и Благой, който към този момент вече е женен за друга.

Плеймейтката, наранена от бързата сватба, не пропусна отново да захапе Георгиев-старши. Тя обясни, че се притеснява много за сина си, когато грижите за него поема баща му, което ясно показва, че го смята за ненадежден родител. Райкова не отговаря директно и на въпроса дали двамата са запазили добрите си отношения заради детето, като многозначително намеква: "Комплексарите не обиждат". Тя е категорична, че има неща, за които съжалява в живота си и явно връзката с Георгиев е едно от тях.

Златка разкрива, че фризьорът Момчил Спасов я запознал с нейната сегашна тръпка Карен, който бил истински кавалер. "Отстъпва ми за много неща. Харесва ме точно такава, каквато съм", хвали го Златка. Тя е категорична, че между двамата избухнала любов от пръв поглед.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.

Свързани новини