Отидете към основна версия

6 416 39

Емили Тротинетката: На 12 г. наръгах баща си с нож!

  • емили тротинетката-
  • семейни скандали-
  • насилие-
  • баща

Трансдевойката уточни, че го е направила при самозащита след пореден семеен скандал

Стана при самозащита, татко беше с тъмно минало, роднините ме мразят, биехме се яко поне веднъж седмично, признава любимата на Тихомир-Мелиса.

"На 12 години наръгах баща си с нож в бедрото", призна първо пред "България Днес" Емили с тротинетката.

Любимата на бившия културист от "Фермата" Тихомир (Мелиса) Рангелов уточни, че го е направила при самозащита след поредния семеен скандал. Тогава баща ѝ отново вдигнал ръка срещу нея.

Конфликтите в дома на Емили продължили до 16-ия ѝ рожден ден. На тази възраст тя загубва майка си. Жената, която работи като диспечер в таксиметрова фирма в Плевен, издъхва от рак на белите дробове през 2018-а. Година преди това пък баща ѝ е покосен от инсулт.

"След това обаче животът ми, вместо да стане по-лек, стана по-тежък. Вуйчо ми и вуйна ми са хората, които ми съсипаха живота. Наранявали са ме толкова много, че изобщо не искам да се връщам в тези спомени. Докато живеех при тях в периода 2018-2019 г., всяка вечер имаше скандали. Поне два-три пъти в седмицата се е стигало до масов бой", не крие огорчението си Емили.

На пръв поглед силите в сблъсъците са били неравни, но любимата на Тихомир каза, че когато побеснее, ставала изключително силна.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 28 гласа.

Свързани новини