Отидете към основна версия

3 974 15

Какъв ще бъде стилът на кралицата-консорт Камила?

  • кралица-
  • кралица-консорт-
  • камила паркър-боулс-
  • стил-
  • мода-
  • бижута-
  • кралско семейство

Мнозина смятат, че в новата си роля на кралица Камила ще изостави светлите и ярки цветове, но веднъж когато изостави траура, ще разберем какъв ще бъде новият ѝ стил

Снимка: БГНЕС/ EPA

Черно и дантела – това е комбинацията, която Камила избра за най-важния ден от живота си - този, в който се превърна в новата кралица на Великобритания. Сигурнo e, че не и е било лесно да избере тържествено облекло, което да обединява траура от смъртта на досегашната глава на монархията - Елизабет II и заемането на новата ѝ роля до краля, пише MissBloom.

Силуетът, отличната изработка, причудливостта на три-четвърти ръкавите и V-образното деколте, които нежно подчертават дантелата, са детайлите, които вече могат да ни подскажат за маршрута, който сега ще поеме гардеробът на Камила.

Тоалетът, с който съпругата на крал Чарлз III се появи за първи път пред общността след смъртта на Елизабет II, е дело на Фиона Клеър. Новата кралица предпочита да залага на комфорта преди всичко.

Сигурни сме, че ще видим такива и в новия стил на кралицата. Камила ще има възможността да покаже с лекота и бижутата на своята тъща-суверен, много от които с неоценима стойност.

Въпреки че не очакваме фойерверки по отношение на кралското облекло, на фона на бижутата обичаме да мечтаем и сме сигурни, че там винаги може да ни поднесе интригуваща изненада. Според мнозина, Елизабет II е имала огромна колекция от бижута, които е избрала да не излага на показ през последните десетилетия.

Новата кралица може би не е на същото мнение. Затова очакваме да видим богатата съкровищница, която ще бъде истинска наслада за очите.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.

Свързани новини