Необходими продукти:
3-4 средно големи бели репи 1 зелена ябълка 3-4 средно големи моркова 1 малка глава червено цвекло 4-5 цветчета карфиол 1/2 малка консерва царевица 4-5 чери домата или маслиниЗа дресинга:
2 с. л. зехтин сол на вкус ябълков оцет на вкусНачин на приготвяне:
Първо почистваме и измиваме добре репите, ябълката, морковите и цвеклото. След това ги настъргваме на едно в голяма купа. Добавяме любимия си зехтин, както и сол и оцет, за да се овкусят, а после отцеждаме царевицата и я слагаме при тях заедно с карфиола.
За финал можем да сложим чери домати и маслинки, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.