Необходими продукти:
- 3-4 средно големи бели репи
- 1 зелена ябълка
- 3-4 средно големи моркова
- 1 малка глава червено цвекло
- 4-5 цветчета карфиол
- 1/2 малка консерва царевица
- 4-5 чери домата или маслини
За дресинга:
- 2 с. л. зехтин
- сол на вкус
- ябълков оцет на вкус
Начин на приготвяне:
Първо почистваме и измиваме добре репите, ябълката, морковите и цвеклото. След това ги настъргваме на едно в голяма купа. Добавяме любимия си зехтин, както и сол и оцет, за да се овкусят, а после отцеждаме царевицата и я слагаме при тях заедно с карфиола.
За финал можем да сложим чери домати и маслинки, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА