Отидете към основна версия

2 158 7

Брад Пит намира утеха в мъжката дружба

  • брад пит-
  • утеха-
  • след развода-
  • скулптури-
  • мъжко приятелство

Актьорът разказа как лекува душата си след развода

Снимка: БГНЕС

Американският актьор Брад Пит разказа как е преживял развода с бившата си съпруга Анджелина Джоли в обширно „тройно“ интервю за Financial Times, дадено заедно с музиканта Ник Кейв и скулптора Томас Хаусаго по време на съвместната им изложба в Тампере, Финландия. Тя ще продължи в Музея на изкуствата „Сара Хилден“ до 15 януари догодина, пише "Сега"

Актьорът Брад Пит и музикантът Ник Кейв откриха съвместна изложба със световноизвестния британски художник Томас Хаусаго във финландския град Тампере, съобщи сайтът на Музея на изкуствата "Сара".

„Просто е изтощително да бъдеш всичко друго, но не и това, което си“, казва той с опита на човек, който е непрекъснато под светлината на прожекторите и в центъра на общественото внимание. „Трябва да разберете, че поне там, където съм израснал, ние сме по-скоро като героите на Клинт Истууд: държиш всичко затворено в себе си, можеш да се справиш с всичко, не проявяваш слабост. Виждам това в моя баща и в по-старите поколения актьори и, човече, това е изтощително!“, казва Брад, който е роден в Оклахома, а израснал в Мисури. Той твърди, че с напредването на възрастта намирам все повече утеха в приятелствата, където човек може да бъде напълно себе си и се чувства в безопасност. „Как да говорим открито за скръбта и травмата, без да бъдем дефинирани от тях, е предмет на много дискусии. Откривам, че трябва да вървя напред и с болката, която изпитвам, и с радостта“, заключава актьорът, който смята да продължи по пътя на визуален артист и да се съсредоточи върху изкуството като терапия.

Междувременно разводът му с Анджелина Джоли още не е финализиран заради многобройните съдебни искове на единия към другия и обратно. Джоли и Пит се разделиха преди шест години, а през април 2019 г. бяха обявени от съдия за законно необвързани, но битката за попечителството над най-малките им четири деца все още не е решена. Паралелно се разиграват и още сюжети, в чиято основа са финансови спорове, допринасящи за протакането на официалното решение за развода на актьорите, носители на награди "Оскар".

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини