Отидете към основна версия

8 507 31

Катето Евро след годежа на Сашо Кадиев: Саше, как може при жива майка да се жениш?

  • катето евро-
  • сашо кадиев-
  • ивелина чоева-
  • годеж-
  • шега

"Спокойно, майче. Още не съм насрочил сватбата!", успокоява я Сашо

Хуморът в семейството на Катето Евро определено е на почит. Актрисата и синът ѝ, Александър Кадиев, винаги се стремят да ни усмихват и почти всяка реплика, която си разменят в публичното пространство, е с известна доза насмешка. Но какво пък - смехът е здраве, усмивки да има.

Подобен изглежда и случаят с обявяването на годежа на Кадиев с любимата му Ивелина Чоева. Актьорът сподели видео, в което пада на едно коляно пред красавицата и я пита дали ще бъде негова съпруга.

Публикaцията е натрупала хиляди харесвания и коментари с честитки и благопожелания. Но сред тях изказването на Катето Евро определено се откроява: "Саше, може ли при жива майка да се жениш?"

Със сигурност става дума за поредната шега, с която Евро обстрелва единствения си син, но и той ѝ отговаря достойно, както и бъдещата ѝ снаха - Ивелина.

"Спокойно, майче. Още не съм насрочил сватбата!", успокоява я Сашо, а Чоева добавя: "Отменям те, Кате". По всичко личи, че в звездното семейство винаги е много, много забавно, пише woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 20 гласа.

Свързани новини