Отидете към основна версия

1 596 4

Рецепта на деня: Паста с горгонзола

  • паста-
  • горгонзола-
  • какво да сготвя

Италианска кухня

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

400 г къса паста 400 г сирене горгонзола 200 мл течна сметана за готвене 100 г счукани орехи мащерка на вкус черен пипер на вкус сол, на вкус

Начин на приготвяне:

Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В тиган на слаб огън сложете сметаната. Сиренето се нарязва на малки парчета и се добавя към нея. Овкусете със смлян черен пипер, малко листенца мащерка.

Разбъркайте, за да се разтопи сиренето. Готовата паста се слага в тигана и се добавят натрошените ядки. Всичко се разбърква много добре. След 1-2 минути най-много може да сервирате пастата, пише flagman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини