Необходими продукти:
- 400 г къса паста
- 400 г сирене горгонзола
- 200 мл течна сметана за готвене
- 100 г счукани орехи
- мащерка на вкус
- черен пипер на вкус
- сол, на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете пастата според инструкциите на опаковката. В тиган на слаб огън сложете сметаната. Сиренето се нарязва на малки парчета и се добавя към нея. Овкусете със смлян черен пипер, малко листенца мащерка.
Разбъркайте, за да се разтопи сиренето. Готовата паста се слага в тигана и се добавят натрошените ядки. Всичко се разбърква много добре. След 1-2 минути най-много може да сервирате пастата, пише flagman.bg.
Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 оня с магарето
10:07 13.01.2023
2 Ти си
10:16 13.01.2023
3 Как така
Коментиран от #4
10:59 13.01.2023
4 TV Бобов дол
До коментар #3 от "Как така":
Ходи в Калабрия , поразходи се малко из региона и тогава пак ела да пишеш ! И по статистика италианските деца са по-дебели от английските и немските .12:38 13.01.2023